Vajon beváltja majd a Tyler Rake második része a hozzá fűzött reményeket? Egy napon belül debütál a Chris Hemsworth főszereplésével a Tyler Rake: A kimenekítés 2 című várva várt akciófilm, amelyben a főszereplő ismét végtelennek tűnő ellenségek hadán keresztül verekszi át magát.

Egy garantált receptje van a sikeres akciófilmeknek: hogy valami igazán ütőset hozzanak a vászonra. Az utóbbi időben az olyan sorozatok, mint például a John Wick, megmutatták milyen az igazán dübörgő akció. A filmből ismert parádés harcjelenetek és a minden képzeletet felülmúló kaszkadőrmutatványok szerencsére sok más akciófilmet is inspiráltak: a Senkit, az Atomszőkét, vagy például a hamarosan bemutatásra kerülő Ballerina című akciófilmet. A streamingszolgáltatók is sok alapanyagot vettek át a Keanu Reeves főszereplésével készült széria receptjéből. a Chris Hemsworth-szel forgatott Tyler Rake: A kimenekítés 2020-ban hasonló erősségekre támaszkodott, és gyorsan a streamingszolgáltató egyik legsikeresebb filmjévé vált.

Holnap, azaz június 16-án startol a Netflixen a Tyler Rake: A kimenekítés 2. A film traileréből egyértelműen kiderül, hogy itt nem ejtenek foglyokat. Ebben az epizódban a lángokban álló Chris Hemsworth az ellenségek véget nem érő áradatán át harcol, üt, dühöng és dübörög.

A sorozat második részében a halottnak hitt Tyler Rake (Chris Hemsworth) ismét csatasorba áll azért, hogy valakit biztonságba helyezzen. Ezúttal az ausztrál zsoldosnak egy grúz gengszter családját kell kiszabadítania a börtönből. Itt is igaz a mondás, hogy könnyebb mondani, mint megcsinálni, a küldetés teljesítése a lehetetlennel határos.  Egyik robbanásveszélyes összecsapás követi a másikat, az elit harcos pedig eléri fizikai és mentális tűrőképességének határait. 

A Sam Hargrave rendezésében készült akcióthrillerben Chris Hemsworth mellett a Thor sztárja, Idris Elba is szerepet kap. Hogy a végül Tyler Rake:A kimenekítés 2 felveheti-e a versenyt a John Wick: 4. felvonással, az holnap kiderül.

FRISSÍTÉS: A film premierjét követő napon bejelentették, hogy jön a harmadik rész. Olvasd el az erről szóló cikkünket itt!

akció | thriller

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»