Netflix: Már tudjuk, mikor jön a Beverly Hills-i zsaru 4 és a platform legjobban várt 2024-es filmjei

Befutott a Netflix 2024-es megjelenési listája. A platform ebben az évben is számos nagy durranással készül, ráadásul végre az is kiderült, mikor debütál végre a Beverly Hills-i zsaru 4.

A streamingszolgáltató öt nagy várományos premierjét is bejelentette, köztük a fentebb említett Beverly Hills-i zsaru negyedik részét, amely a tervek szerint július 3-án jelenik meg. Előtte viszont még jön a Nickelodeon animációs sorozatának, a Casagrandes család filmes változata március 4-én, a Woody Woodpecker Goes to Camp április 12-én,  a Mother of the Bride május 9-én, illetve augusztus 16-án a The Union Halle Berry, J.K. Simmons és Mark Wahlberg főszereplésével.

Ez viszont csak a jéghegy csúcsa, hiszen a további megjelenések között ott van a Cameron Diaz, Jamie Foxx és Glenn Close főszereplésével készült Back in Action, áprilisban érkezik a Zack Snyder rendezésében készült Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő, illetve a Taron Egerton és Jason Bateman főszereplésével készült Carry On.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy február 23-án debütál Adam Sandler, Carey Mulligan és Paul Dano főszereplésével készült Az űrhajós.

Mutatunk egy beharangozó előzetest idelent.