Adam McKay nem folytatja az "Átlagos magasság, átlagos testalkat" (Average Height, Average Build) című vígjátékot, amely egy sorozatgyilkosról szól, és amelyben Robert Pattinson, Amy Adams és Robert Downey Jr. szerepeltek volna.

A Netflix gyártotta volna a sztárokkal teletűzdelt filmet, de a streamingszolgáltató nem fogja megcsinálni a projektet McKay részvétele nélkül, erősítették meg források a Variety-nek.

Ehelyett az író és a rendező a hírek szerint a klímaváltozásról szóló filmre fog összpontosítani. McKay azonban már korábban is megtalálta a humort a sötét témákban - a 2008-as pénzügyi összeomlást a A nagy dobásban, az iraki háborút a Alelnökban és a természeti katasztrófákat a Ne nézz fel!ben. Egyelőre nem világos, hogyan fog foglalkozni a bolygót fenyegető egyre növekvő veszéllyel, vagy hogy a Netflix is részt vesz-e benne.

Az "Átlagos magasság, átlagos testalkat" című filmben Pattinson egy sorozatgyilkost alakított volna, aki felfogad egy lobbistát, hogy dolgozzon az érdekében a törvény megváltoztatásáért, hogy büntetlenül gyilkolhasson. Downey pedig egy zsarut alakított volna, aki megszállottan igyekszik a gyilkost bíróság elé állítani.

A Deadline hozta nyilvánosságra a hírt, hogy McKay otthagyta az "Átlagos magasság, átlagos testalkat" című filmet egy klímaváltozási projekt miatt.