Nicolas Cage merész új külsőt mutatott, amikor tűzpiros hajjal mutatkozott.

A színész Las Vegasban mutatta meg merész új frizuráját, ahol sötét öltönyt és napszemüveget viselt, miközben bevásárolni ment.

Annak ellenére, hogy megváltoztatta a hajszínét, a színészt kiszúrta egy rajongója, aki egy közös képet készített a Las Vegas, végállomás és A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya sztárjával az italok sorában.

Úgy tűnik, hogy Cage még múlt héten esett át a festésen, miután a közösségi médiában vörös hajú fotók jelentek meg róla.

Hogy ez egy szerep miatt történt vagy pusztán kedvtelésből, az egyelőre nem derült ki, ellenben épp a napokban számoltunk be róla, hogy hamarosan a kezébe kapja A nemzet aranya 3 forgatókönyvét.

A színész a közelmúltban a Kelly Clarkson Show-ban árulta el, hogy a John Lennonról fogja elnevezni születendő kislányát.

"[A Beatles Across The Universe című dala] a kedvenc dalom, amit valaha írtak, ezért most nagy hírt fogok bejelenteni mindenkinek. Lesz egy kislányom! És a neve az Across The Universe után Lennon Augie lesz - Augie az apám [August Coppola] után -, és röviden Lennie-nek fogom hívni" - mondta az alább látható videóban.

Cage-et legutóbb A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című vígjátékban láthattuk a mozikban, míg előtte a Disznó című filmjével bizonyította, hogy még mindig helye van a legjobbak között. A színész utóbbi években forgatott filmjeiért lapozd át a galériánkat, és győződj meg róla, hogy nem maradtál le semmiről.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

❤️Our Wonderful Nicolas Cage♥️ (@our1privateniccage) által megosztott bejegyzés