Nincs bűntudata, amiért szereti a Halálos irambant korunk egyik legnagyobb rendezője

Christopher Nolan néhány évvel ezelőtt megörvendeztette a mozifanokat, amikor elárulta, hogy nagy rajongója a Halálos iramban franchise-nak.

A rendező akkoriban a "Happy Sad Confused" podcastben azt mondta, hogy "nagyon kedveli" a Halálos iramban - Tokiói hajsza filmet, és dicsérte Justin Lin munkáit a franchise-ban, "ahogy egyre őrültebbek és nagyobbak és őrültebbek és nagyobbak lettek, és valami mássá váltak, valami egészen másfajta módon szórakoztatóvá."

A héten a "The Late Show"-ban való megjelenése során a műsorvezető Stephen Colbert (aki soha nem látott egyetlen részt sem a franchise-ból) megkérdezte Nolant a filmsorozat iránti kitartó szeretetéről.

"Nincs bűntudatom amiatt, hogy a franchise rajongója vagyok" - jelentette ki Nolan büszkén - "Egy óriási akció-franchise... Soha nem láttad egyiket sem? Állandóan nézem azokat a filmeket. Imádom őket. Csodálkozom, hogy még egyet sem láttál közülük. Csak az utolsó néhányban alakul ki egy sajátos ív és mitológia."

Nolan teljes interjúját a The Late Show with Stephen Colbert című műsorban az alábbi videón nézheted meg! Érdemes lecsekkolni, mert a mára már igazi ikonná vált rendező beszél benne Tenet című filmjéről és arról is, hogy az emberek szerinte nem feltétlenül megfelelően állnak az ilyen típusú filmjeihez. A kulcsszó az 'átélés'.