Női rajongót fojtogatott a DC sztárja, Ezra Miller (videó)

Egészen megdöbbentő videó látott napvilágot a napokban Az Igazság Ligája és a Legendás állatok és megfigyelésük sztárjáról, Ezra Millerről.

A videón, amely néhány óra alatt bejárta a világhálót tisztán kivehető, hogy Miller a torkánál megragad egy nőt, majd a földre kényszeríti őt. A teljes történet szerint a gyanútlan rajongóra azután támadt rá a színész, hogy az megkérdezte tőle, vele is akar-e bunyózni?

A nő mindezzel Miller egy korábbi esetére utalt, amikor reykjavíki kocsmában balhéba keveredett. A színész állítólag az akkor szerzett sérüléseit mutogatta, amelyre a fenti kérdés érkezett. Az ismeretlen nő valószínűleg csupán viccnek szánta az egészet, Miller azonban szemmel láthatóan nem vette a lapot.

Egyelőre sem Warner Bros., sem pedig maga Miller nem reagált az esetre, remélhetőleg azonban rövidesen tisztázódik az ügy, és esetleg az is kiderül, hogy csupán egy rosszul sikerült vicc volt az egész, máskülönben egészen nehéz idők várhatnak Miller karrierjére nézve.

családi | fantasy | kaland

A film hivatalos szinopszisa szerint Newt Scamander épp befejezte világjáró körútját, mely során aprólékos feljegyzéseket készített a mágikus lényekről. Hazafele tartó útja... több»