64 A lelőhely  (2018)

Hamarosan a mozikban a Trónok harca sztárjának új filmje, A lelőhely, melynek premier előtti vetítésére most 3 darab páros mozijegy keresi a gazdáját a Mafab.hu és a Pannonia Entertainment jóvoltából.

A Trónok harca, a Narcos, és az új Star Wars sorozat, a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal új sci-fivel jelentkezik, melynek premierjére már csak jövő hétig kell várnunk.

Szeretnél Te is ott lenni A lelőhely exkluzív, premier előtti vetítésén? Akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdeti Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2019. október 09.). A vetítésre 2019. október 16-án 20:00 órai kezdettel kerül sor a budapesti Pólus Moziban.

A film főszereplője Damon és tinédzser lánya, Dee, akik egy távoli holdra utaznak, hogy rábukkanjanak egy értékes ásványkincsre. Csakhogy nem ők az egyedüliek, akik a meggazdagodásra vágynak. A lány elé nem csak a többi szerencsevadász, de apja mohósága is súlyos akadályokat gördít, és ha túl akarja élni a rá váró eseményeket, kénytelen a saját lábára állni.

A Christopher Caldwell és Zeek Earl rendezésében készülő film főbb szerepeit Pedro PascalSophie ThatcherAndre RoyoLuke PitzrickArthur DeranleauJay DuplassAlex McCauley és Doug Dawson alakítják.