Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
3
Videók
A lelőhely
 
Milanman   2019. 05. 30.
Western, sci-fi köntösbe csomagolva

In medias res felütéssel kezdődik ez a kis költségvetésű, független sci-fi. Konkrétan szinte semmit nem tudunk meg a világról, amiben játszódik, de ez alapvetően nem is baj. A lényeg a karaktereken és az egymáshoz fűződő viszonyaikon van. Hogy mennyire nem számít a körítés, a film alaptörténetét tekintve simán játszódhatna a 19. sz. 2 felének vadnyugatán, az aranyláz idején. Csak itt nem aranyat keresnek, hanem valami nagyon egzotikus és veszélyes módszerrel kinyerhető organikus drágakövet, amiért még azt a veszélyt is érdemes a "kincskeresőknek" vállalniuk, hogy egy külsőre teljesen átlagos, a levegőjét tekintve mégis halálos bolygóra szálljanak le érte. A történet középpontjában egy apa (... több»

 
pj19   2019. 06. 17.

Átlagos film,átlagos történettel.Csak ha nagyon unatkoztok akkor nézzétek meg!Jobb történetre és körítésre számítottam sci fi létére!


 
tmotm   2019. 09. 08.

A film szinte egyetlen pozitívuma jól felépített világ és az eredeti ötlet. Azon kívül pedig szerintem unalmas, vontatott és néhol erőltetett is. Ha szereted a sci fi drámákat, akkor érdemes adni neki egy esélyt, de senki se várjon tőle sokat.

 
lakilúk   2019. 10. 16.

Nem hiszem, hogy láttam valaha olyan unalmas sci-fit, mint ez. Borzasztóan látszik rajta az alacsony költségvetés, na de azért egy valamirevaló forgatókönyvet igazán összedobhattak volna. Ez így olyan nesze semmi, fogd meg jól.

 
Kolci_23   2019. 10. 13.

Tény, hogy nem egy emlékezetes darab, de mindenképp egy kedvelhető, álcázatlanul olcsó sci-fi. Nem szabad túlságosan nagy elvárásokat támasztani vele szemben, de mindenképp érdemes megnézni, afféle régivágású film.

Pedro Pascal
Sophie Thatcher
Sophie Thatcher
Pedro Pascal
Sophie Thatcher
Jay Duplass
Sophie Thatcher
 
Az alkotó párosra pedig kifejezetten érdemes lesz figyelni a jövőben, mert a Prospect az apróbb hibái ellenére is egy kifejezetten ügyes és a jövőre nézve is ígéretes rendezői bemutatkozás. több»
 
Kis költségvetésű sci-finek nekiülni mindig rizikós dolog, de olykor megéri. Mint ahogy most is. több»
 
A lelőhely minden pillanatát jó nézni, és teljesíti, amit vállal – és hogy nem vállal sokat? Ez legyen a legnagyobb baj! több»
 

A filmben látható mérgező füst nem CGI eredménye.

(hp)
 

A film főszereplője, Pedro Pascal egy interjújában elmondta, hogy Zeek Earl és Christopher Caldwell "shakespeare-i" forgatókönyve győzte meg őt arról, hogy elvállalja a szerepet.

(hp)
 

A lelőhely története az azonos című 15 perces rövidfilmen alapszik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.