Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

A lelőhely (2018)

Prospect
Filmadatlap
 
24
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Pedro Pascal
Sophie Thatcher
Sophie Thatcher
Pedro Pascal
Sophie Thatcher
Jay Duplass
Sophie Thatcher

Videók (3)

 
elekm90   2021. 01. 21.

legújabb vélemény

1

A valóságtól nagyon elrugaszkodott sci-fi, a film pedig nem nagyon magyarázza el a dolgokat, csak beledobja a nézőt egy küldetés közepébe. Nem túl akciódús, cserébe viszont érdekes. Pedro Pascal kiváló, az ő alakítása sokat dobott a filmen, de a fiat... több»

 
Milanman   2019. 05. 30.

a nap véleménye

1
Western, sci-fi köntösbe csomagolva

In medias res felütéssel kezdődik ez a kis költségvetésű, független sci-fi. Konkrétan szinte semmit nem tudunk meg a világról, amiben játszódik, de ez alapvetően nem is baj. A lényeg a karaktereken és az egymáshoz fűződő viszonyaikon van. Hogy mennyi... teljes kritika»

 
pj19   2019. 06. 17.

0

Átlagos film átlagos történettel. Csak ha nagyon unatkoztok, akkor nézzétek meg! Jobb történetre és körítésre számítottam sci-fi létére.

 
tmotm   2019. 09. 08.

0

A film szinte egyetlen pozitívuma jól felépített világ és az eredeti ötlet. Azon kívül pedig szerintem unalmas, vontatott és néhol erőltetett is. Ha szereted a sci-fi drámákat, akkor érdemes adni neki egy esélyt, de senki se várjon tőle sokat!

 
Peti   2019. 10. 16.

0

Nem hiszem, hogy láttam valaha olyan unalmas sci-fit, mint ez. Borzasztóan látszik rajta az alacsony költségvetés, na de azért egy valamirevaló forgatókönyvet igazán összedobhattak volna. Ez így olyan nesze semmi, fogd meg jól.

 
Kolci_23   2019. 10. 13.

0

Tény, hogy nem egy emlékezetes darab, de mindenképp egy kedvelhető, álcázatlanul olcsó sci-fi. Nem szabad túlságosan nagy elvárásokat támasztani vele szemben, de mindenképp érdemes megnézni, afféle régivágású film.

 

A filmben látható mérgező füst nem CGI eredménye.

(hp)
 

A film főszereplője, Pedro Pascal egy interjújában elmondta, hogy Zeek Earl és Christopher Caldwell "shakespeare-i" forgatókönyve győzte meg őt arról, hogy elvállalja a szerepet.

(hp)
 

A lelőhely története az azonos című 15 perces rövidfilmen alapszik.

(hp)
 

A lelőhely költségvetése 3,9 millió dollár volt.

(hp)
 

A film forgatása 40 napot vett igénybe. A munkálatokat nehezítette, hogy Sopie Thatcher miatt be kellett tartaniuk a gyermekmunkára vonatkozó szigorú előírásokat.

(hp)
 
Formai hiányosságaiból fakadóan A lelőhely várhatóan nem lép majd kultuszfilm státuszba, mégsem mondhatni, hogy kudarcot vallottak volna alkotói. több»
 
Az alkotó párosra pedig kifejezetten érdemes lesz figyelni a jövőben, mert a Prospect az apróbb hibái ellenére is egy kifejezetten ügyes és a jövőre nézve is ígéretes rendezői bemutatkozás. több»
 
A film független kategóriája és a kis költségvetése ellenére az alkotóknak sikerült megnyerniük Pedro Pascalt, aki már név a filmpiacon. Nem véletlen, hogy Sophie Thatcherrel együtt viszik a hátukon a filmet. több»