Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
3
Videók
A lelőhely
 
lakilúk   2019. 10. 16.

legújabb vélemény

Nem hiszem, hogy láttam valaha olyan unalmas sci-fit, mint ez. Borzasztóan látszik rajta az alacsony költségvetés, na de azért egy valamirevaló forgatókönyvet igazán összedobhattak volna. Ez így olyan nesze semmi, fogd meg jól.

 
Milanman   2019. 05. 30.

a nap véleménye

Western, sci-fi köntösbe csomagolva

In medias res felütéssel kezdődik ez a kis költségvetésű, független sci-fi. Konkrétan szinte semmit nem tudunk meg a világról, amiben játszódik, de ez alapvetően nem is baj. A lényeg a karaktereken és az egymáshoz fűződő viszonyaikon van. Hogy mennyire nem számít a körítés, a film alaptörténetét tekintve simán játszódhatna a 19. sz. 2 felének vadnyugatán, az aranyláz idején. Csak itt nem aranyat keresnek, hanem valami nagyon egzotikus és veszélyes módszerrel kinyerhető organikus drágakövet, amiért még azt a veszélyt is érdemes a "kincskeresőknek" vállalniuk, hogy egy külsőre teljesen átlagos, a levegőjét tekintve mégis halálos bolygóra szálljanak le érte. A történet középpontjában egy apa (... több»


 
pj19   2019. 06. 17.

Átlagos film,átlagos történettel.Csak ha nagyon unatkoztok akkor nézzétek meg!Jobb történetre és körítésre számítottam sci fi létére!

 
tmotm   2019. 09. 08.

A film szinte egyetlen pozitívuma jól felépített világ és az eredeti ötlet. Azon kívül pedig szerintem unalmas, vontatott és néhol erőltetett is. Ha szereted a sci fi drámákat, akkor érdemes adni neki egy esélyt, de senki se várjon tőle sokat.

 
Jancsi Nézhetetlen  2019. 09. 08.

Ekkora baromságot nincs semmi köze a scifi hez meg véletlenül se nézzétek meg

Pedro Pascal
Sophie Thatcher
Sophie Thatcher
Pedro Pascal
Sophie Thatcher
Jay Duplass
Sophie Thatcher
 
Az alkotó párosra pedig kifejezetten érdemes lesz figyelni a jövőben, mert a Prospect az apróbb hibái ellenére is egy kifejezetten ügyes és a jövőre nézve is ígéretes rendezői bemutatkozás. több»
 
Kis költségvetésű sci-finek nekiülni mindig rizikós dolog, de olykor megéri. Mint ahogy most is. több»
 
A lelőhely minden pillanatát jó nézni, és teljesíti, amit vállal – és hogy nem vállal sokat? Ez legyen a legnagyobb baj! több»
 

A filmben látható mérgező füst nem CGI eredménye.

(hp)
 

A film főszereplője, Pedro Pascal egy interjújában elmondta, hogy Zeek Earl és Christopher Caldwell "shakespeare-i" forgatókönyve győzte meg őt arról, hogy elvállalja a szerepet.

(hp)
 

A lelőhely története az azonos című 15 perces rövidfilmen alapszik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.