Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
56%

Életem fénye (2019)

Light of My Life
Filmadatlap
 
21
Szereplők
5
Vélemények
90
Képek
1
Videók
 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 05. 09.

legújabb vélemény

BORZALMAS

Na ez aztán egy nagy semmi

 
cody0507   2020. 04. 14.

Tulajdonképpen a film alapötletében szerintem nincs semmi eredeti. Az ilyen posztapokaliptikus kliséket számtalanszor láthattuk már, de valahogy mégis nagyon be tudja vonzani az ember. Nem mondanám, hogy teljesen kiszámítható volna a történet, így néha még tényleg kellemesen meg is tudunk lepődni a cselekménytől. :)


 
SuperBoi   2020. 02. 17.

Általában szeretem a posztapokaliptikus történeteket, de ebből a filmből hiányoltam az érdekes karaktereket, izgalmas történetet. Sokan próbálják manapság meglovagolni a "női nem felértékelődése" témát, néha már túlságosan erőltetettnek érzem. Afflec... több»

 
doktorfaust   2020. 01. 19.

Casey Affleck szerintem egész jól alakít ebben a filmben, de szerintem ez nem fog számára áttörést hozni. Egy kissé kliés ez a film, így elég sok fordulópont kiszámítható volt.

 
KingPin   2019. 05. 19.

Írta, rendezte és a főszerepet játszotta Casey Affleck. Egyértelműen felkerült a kedvenceim listájára, ez a filmje remekmű. Lassú, mégis izgalmas, amolyan nyugodt intenzitás jellemzi. Az Affleck-Pniowsky páros lenyűgöző, szinte éreztem az apa-lánya kapcsolatot köztük.

 
Természetesen pont nem az ilyen darabokon keresztül válik valaki sztárrendezővé, mindenesetre Casey Affleck már első játékfilmjével bizonyította, hogy nagy jövője van a kamera túloldalán is. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.