Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
56

Életem fénye (2019)

Light of My Life
Filmadatlap
 
21
Szereplők
5
Vélemények
90
Képek
2
Videók
 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 05. 09.

legújabb vélemény

BORZALMAS

Na ez aztán egy nagy semmi

 
cody0507   2020. 04. 14.

Tulajdonképpen a film alapötletében szerintem nincs semmi eredeti. Az ilyen posztapokaliptikus kliséket számtalanszor láthattuk már, de valahogy mégis nagyon be tudja vonzani az ember. Nem mondanám, hogy teljesen kiszámítható volna a történet, így néha még tényleg kellemesen meg is tudunk lepődni a cselekménytől. :)


 
SuperBoi   2020. 02. 17.

Általában szeretem a posztapokaliptikus történeteket, de ebből a filmből hiányoltam az érdekes karaktereket, izgalmas történetet. Sokan próbálják manapság meglovagolni a "női nem felértékelődése" témát, néha már túlságosan erőltetettnek érzem. Affleck sztorija sem győzött meg, nem is értem, hogy lehet ilyen filmet teljesen érdektelen, semmiről sem szóló nyitójelenettel kezdeni... és folytatni két órán át.

 
doktorfaust   2020. 01. 19.

Casey Affleck szerintem egész jól alakít ebben a filmben, de szerintem ez nem fog számára áttörést hozni. Egy kissé kliés ez a film, így elég sok fordulópont kiszámítható volt.

 
KingPin   2019. 05. 19.

Írta, rendezte és a főszerepet játszotta Casey Affleck. Egyértelműen felkerült a kedvenceim listájára, ez a filmje remekmű. Lassú, mégis izgalmas, amolyan nyugodt intenzitás jellemzi. Az Affleck-Pniowsky páros lenyűgöző, szinte éreztem az apa-lánya kapcsolatot köztük.

 
Természetesen pont nem az ilyen darabokon keresztül válik valaki sztárrendezővé, mindenesetre Casey Affleck már első játékfilmjével bizonyította, hogy nagy jövője van a kamera túloldalán is. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.