Hogy mi lesz Quentin Tarantino utolsó filmje, ma még nem lehet megtippelni, bár a pletykákkal már Dunát lehetne rekeszteni. Egy alkalommal ő maga beszélt arról, hogy szívesen megrendezné a Rambo adaptációját.

"Ha csak egy jó filmet szeretnék csinálni, amiben biztos vagyok, hogy jó is lesz, akkor David Morrell Első Vérét dolgoznám fel. Nem azt a filmet, amit ebből készítettek. Az eredeti regényt. Kurt Russell lenne a seriff, és Adam Driver (lásd a galériánkat) alakítaná Rambót. Akárhányszor olvasom el, annyira fantasztikusak a párbeszédek, hogy muszáj hangosan felolvasnom. Nagyon menő lenne. De már többet akarok ennél. Mindenesetre, ha egy jó filmet akarnék, ezt választanám" - mondta.

Bár az ötlet remekül hangzik, azért erre sajnos nem sok esély van. Tarantino az utóbbi hónapokban számos ötletet bedobott már a Ponyvaregény előzményfilmjétől a Kutyaszorítóban remake-jéig, a Star Trek-projektről nem is beszélve. Kíváncsian várjuk, végül milyen sztori mellett teszi le a voksát.

85 Rambo  (1982)

akció | kaland

Rambo, a vietnami veterán egy amerikai kisvárosba érkezik, ahol rögtön feltűnést kelt furcsa öltözékével. A helyi túlbuzgó serif megelőzné a bajt, és kitessékeli a férfit a... több»

via Movieweb