Ők a Star Wars IX meleg párja? A film sztárja tiszta vizet öntött a pohárba!

Oscar Isaac már a 2015-ös Star Wars - Az ébredő Erő óta alakítja Poe Dameront, a lázadók egyik vadászpilótáját. E moziban találkozott először az egykori Első Rend-katonával, Finnel. Kettejük között nagyjából az első perctől kezdve különös kémia működött, így nem meglepő, hogy saját kis történetük a 2017-es Star Wars: Az utolsó Jedik után a hamarosan mozikba kerülő Star Wars: Skywalker koraban is folytatódni fog.

A két karakter közti szoros baráti kapcsolat természetesen már évekkel ezelőtt is találgatásokra késztette a népes rajongótábort. Sokan ugyanis azt gondolják, hogy Poe és Finn között talán több van, mint barátság. Ha pedig így van, akkor ők lehetnek a Star Wars franchise első meleg párja.

Nos, akár tetszik, akár nem, nem ez a helyzet. Erről a Poe-t alakító Oscar Isaac maga beszélt nemrégiben. Elmondása szerint ő és a Finnt alakító John Boyega is szívesen venné, ha karaktereik között kialakulna valamilyen románc, egyáltalán nem zárkóznának el ettől. Ugyanakkor a két színésznek semmi ráhatása nem volt szerepei ezen aspektusára. Márpedig valójában a két karakter között szó sincs ilyesmiről, így a Star Wars: Skywalker koraban se számítson rá egyetlen rajongó sem. Érdekesség, hogy Isaac és Boyega sokáig a közösségi médiában még támogatták is a románc ötletét, de most végül pontot tettek az ügy végére. Poe és Finn pusztán barátok és harcostársak, semmi több.