A Focus Features és a Universal Pictures koprodukciójában készült film, a TÁR október 30-tól lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on.

A TÁR Todd Field rendező-író-producer alkotása, amelyben Cate Blanchett egy világhírű zeneszerzőt és karmestert alakít: Lydia Tárt. A TÁR a hatalom változó természetét, hatását és tartósságát vizsgálja modern világunkban. Lydia Tárt sokan az egyik legnagyobb élő zeneszerzőnek és karmesternek tartják, aki elsőként lett nőként vezető karmestere egy nagy német zenekarnak.

 A háromszoros Oscar®-jelölt Todd Field filmrendező filmjében a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett által alakított Tár karrierje csúcsán egy könyvbemutatóra és Mahler ötödik szimfóniájának várva várt előadására készül. Nem is sejti, hogy a következő hetekben olyan dolgok történnek vele, amelyek az egész életét felforgatják. A végeredmény a hatalom változó természetének, hatásának és tartósságának vizsgálata napjaink társadalmában. A film mellékszereplői: Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Mark Strong, Allan Corduner és Sylvia Flote.

A TÁR filmzenéjét a Grammy-díjas zeneszerző, Hildur Guðnadóttir szerezte, az első női zeneszerző, aki elnyerte a legjobb eredeti filmzenéért járó Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjat.

70 TÁR  (2022)

dráma | zenés

SkyShowtime (2023.10.30.)

A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó film középpontjában Lydia Tár áll, akit széles körben az egyik legnagyobb élő zeneszerző-karmesternek tartanak, és aki egy... több»