Woody Harrelson egy friss interjúban adott hangot fenntartásainak a forgatásokon alkalmazott COVID-protokollokkal szemben.

A színész a Champions film kapcsán a The New York Timesnak beszélt arról, hogy mit is gondol azokról óvintézkedésekről, amelyeket szigorúan be kell tartania a stábnak a felvételek során.

“Mi az abszurd a Covid protokollokban? Az, hogy még mindig érvényben vannak! Nem hiszem, hogy bárkinek is joga lenne követelni, hogy három év után is teszteljenek, hogy kényszerítsenek a maszk viselésére és kényszerítsenek az oltásra. Én csak azt mondom, hogy fejezzük be ezt a hülyeséget. Ez nem tisztességes a stábbal szemben” - mondta Harrelson.

A színész legutóbb a Saturday Night Live vendég műsorvezetőjeként váltott ki nagyobb visszhangot. Az adásban elhangzott monológjában ugyanis egy koronavírussal kapcsolatos összeesküvés elmélettel viccelődött.

“Szóval a filmötletem így szól. A világ legnagyobb drogkartelljei összefognak, felvásárolják a médiát és az összes politikust, és az embereket arra kényszerítik, hogy maradjanak otthon, akik csak akkor jöhetnek ki, ha beveszik a kartell által gyártott drogokat. Persze kidobtam ezt a forgatókönyvet. Úgy értem, ki hitte volna el ezt az őrült ötletet? Kényszeríteni őket, hogy drogozzanak? Én ezt önkéntesen csinálom egész nap” - mondta Harrelson az adásban.

74 Bajnokok  (2023)

dráma | sportfilm | vígjáték

SkyShowtime (2024.03.15.)

A film középpontjában egy kosárlabdacsapat áll, amely egy tökéletlen, de elkötelezett edző, Marcus vezetésével edz és versenyez a Speciális Olimpián. több»