Penge előzetest kapott Guy Ritchie új filmje, az Arthur király: A kard legendája

Guy Ritchie kitett magáért! Az Arthur király: A kard legendája májustól a mozikban. Nézd meg az új előzetest!

A Warner Bros. kiadta a hamarosan érkező Artúr király legújabb előzetesét, mely új szemszögből mutatja be a mítikus történetet.

Az már most látszik, hogy a filmet rendező Guy Ritchie a fantasy körítés ellenére hű marad önmagához, így egy dinamikus, pörgős akciómozi várható tőle, melynek főszerepét Charlie Hunnam alakítja majd.

Arthur egy ravasz, nagyszájú csirkefogó, aki Londonium sikátoraiban vezeti a bandáját, és megpróbál életben maradni a riválisai ellenében. Születése azonban titkot rejt. A férfi egészen addig nem sejt semmit, amíg rá nem talál egy különleges kardra, az Excaliburra. Arthur az Ellenállás tagjai közé keveredik, ahol megismerkedik a fiatal és titokzatos nővel, Guinevere-rel, kitanulja a kardforgatást, és miután készen áll, népével a zsarnok Vortigern ellen vonul, aki meggyilkolta szüleit, és elrabolta koronáját.

A film további szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Annabelle WallisKatie McGrathJude LawEric BanaAidan Gillen és Djimon Hounsou.

Az Arthur király: A kard legendája májustól a mozikban! Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol további magyar és angol nyelvű videókkal, képgalériával és számos filmes érdekességgel várunk.