Premierdátumot kapott az új Hellboy

A Lionsgate nem váratta tovább a karaktert rajongóit, és hivatalosan is bejelentette az új Hellboy-mozi premierdátumát.

Szeptember közepe óta, vagyis mióta kijött az első fotó a Hellboyt alakító David Harbourról (Stranger Things) nem sokat hallhattunk a készülődő produkcióról. A csendet a filmet gyártó stúdió, a Lionsgate törte meg, ugyanis bejelentették, mikor kerül a mozikba a rebootolt Hellboy. A dátum:

2019. január 11.

A Lionsgate és a Millennium Film közös produkcióját jelenleg is forog, a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint David HarbourIan McShaneMilla JovovichSasha LanePenelope Mitchell és Daniel Dae Kim.

A direktori széket a Trónok harca több epizódját is rendező Neil Marshall foglalhatja el, míg a forgatókönyvet az Eureka szkriptjét is jegyző Andrew Cosby írja.

Hellboy (Mike Mignola)  karaktere a Dark Horse képregényekben tűnt fel először 1993-ban. Hellyboy egy pokolbéli démon, akit a náci okkultisták szabadítottak a világra a második világháború végéhez közeledve. Az ördögi teremtményt Trevor Bruttenholm professzor nevelte fel, és tette a világ legnagyobb okkult ügyekkel foglalkozó detektívjévé. A karakter azóta számtalan képregényben, animációs- és mozifilmben (Pokolfajzat) tűnt fel.