Még egy korábbi Marvel szuperhőst alakító színész sem kapott annyi fizetést az első filmjéért, mint Larson a Marvel Kapitányért.

Az Oscar-díjas Brie Larson 5 millió dolláros csekket kapott Carol Danvers szerepéért a hamarosan debütáló Marvel Kapitányban. Ekkora összeget még egyetlen színész sem kapott az első Marvel-filmjéért.

Az 5 millió önmagában is impozáns szám, de ha kontextusba helyezzük, akkor válik igazán érdekesség a dolog. A stúdióról tudvalevő, hogy nem szeret sokat fizetni egy-egy új szuperhősfilm főszerepéért. Robert Downey Jr. például csak 500 ezret kapott az első Vasember-moziért, és már ez is viszonylag magas összegnek számított Chris Hemsworth 150 ezres gázsijához képest a Thorért. Chris Evans már 1 milliós fizetést kapott az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóért, Chadwick Boseman pedig 2 millióval lett gazdagabb a Fekete Párduc főszerepéért, miután bemutatkozott a Polgárháborúban. Brie Larson pedig hozzá képest is duplázni tudott.

A Marvel Kapitány rendezői székét Anna Boden és Ryan Fleck foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Samuel L. JacksonJude LawAnnette BeningBrie LarsonLee PaceClark GreggDjimon Hounsou és Ben Mendelsohn alakítják.

A film március 7-től látható a mozikban, alig néhány héttel az áprilisban érkező Bosszúállók: Végjáték premierje előtt. Ha még nem láttad, nézd meg a film magyar szinkronos előzetesét idelent.