Robert Downey Jr. (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában), aki Vasembert alakította a Marvel Moziverzumban az Esquire-nek adott interjújában utalt arra, hogy visszatérhet a szerepbe, annak ellenére, hogy korábban úgy tűnt, hogy a Bosszúállók: Végjáték lezárta a karakterének történetét.

A Marvel elnöke, Kevin Feige korábban voltaképpen elvetett Vasember visszatérésének valószínűségét, hangsúlyozva a karakter halálának jelentőségét a Végjátékban, és kifejezve azt a vágyát, hogy megőrizzék annak a pillanatnak az integritását, írja a Deadline.

Downey azonban nyitottságát fejezte ki a szerep újbóli eljátszására, arra hivatkozva, hogy az identitásának alapvető részét képezi, és csodálatát fejezte ki Feige azon képessége iránt, hogy az MCU-n belül is képes váratlan dolgokat elérni.

Amikor arról kérdezték, visszatérne-e a szerepben, így válaszolt:

"Boldogan. Túlságosan is szerves része a DNS-emnek. Az a szerep engem választott. És nézd, mindig azt mondom, soha, de soha ne fogadj Kevin Feige ellen. Ez egy vesztes fogadás. Ő a ház ura. Mindig ő fog nyerni."

Downey 10 MCU-filmben alakította Vasembert, Ti szívesen látnátok őt újra a szerepben?

A színész új sorozata, A szimpatizáns április 15-től az HBO Maxon. Ha még nem láttad, idelent mutatjuk az előzetesét.

dráma | thriller | történelmi

A vietnami háború vége felé egy, a dél-vietnami hadseregbe beépített kém az Egyesült Államokba utazik, és egy menekült közösségben telepedik le, ahol továbbra is titokban... több»