87 Joker  (2019)

Az év egyik legizgalmasabb produkciójának ígérkezik az új Joker film Joaquin Phoenixszel a főszerepben, a filmet a napokban mutatták a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol 8 perces állótapssal fogadták a produkciót.

Korábban Todd Phillips, a Joker rendezője, illetve Matt Reeves, a The Batman rendezője is elárulta, hogy egyik film sem kapcsolódik majd a korábbi DC filmekhez, kérdés azonban, hogy mindezek ellenére a Batman és a Joker film vajon kapcsolódik-e egymáshoz.

A napokban adott interjút a Variety magazin számára Robert Pattinson, aki hivatalosan is Bruce Wayne-t alakítja majd készülő Batman filmben. „Egyelőre annyit tudok, hogy csinálok meg négy jelenetet, a következőkön pedig fokozatosan dolgozom” – nyilatkozta a színész, aki az interjú további részében feltételezhetően elárult néhány információt Joaquin Phoenixszel való közös munkáról, Pattinson kérésére a magazin azonban nem tette közzé a választ.

„Ezt nem kellett volna mondanom, túlságosan hozzá vagyok szokva azokra a filmekre, amelyeket háromszor is megnézhet az ember, de még mindig nem teljesen érti, mi is történik bennük”.