Sandler és Aniston új vígjátékától az év fantasyjéig: 5 premierfilm, amin nem fogsz unatkozni a hétvégén (mozi+streaming)

Lassan eltelik egy újabb hét, ami azt jelenti, hogy ismét lehet tervezgetni, milyen filmeket nézzünk meg a hétvégén! Szerencsére mind a mozikban, mind a streaming platformokon körülnézhetünk és találhatunk is érdekes újdonságokat. Mi is mutatunk most nektek öt premierfilmet, amit szerintünk érdemes lehet megnézni az előttünk álló hétvégén!

#5

akció | thriller

Netflix

Egy egyedülálló anya, aki híres bérgyilkosként dolgozik, nehezen találja meg az egyensúlyt a magánélete és a munkája között. több»

Gil Bok-soon az egyik leghíresebb bérgyilkos a szakmában, aki sosem hibázik. De közben egyedülálló anyaként kénytelen kettős életet élni. Ez a két élet viszont hosszú távon biztosan nem tartható fent egyszerre. Így a megbízóival kötendő új szerződése miatt el kell döntenie, hogy melyik életet akarja inkább. Március 31-től a Netflixen.
#4

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Netflix

Nick és Audrey Spitz, akik most magánnyomozóként saját ügynökséget indítanak, egy nemzetközi nyomozás középpontjába kerülnek, amikor egy barátjukat elrabolják. több»

Négy évvel azután, hogy megoldották első gyilkossági rejtélyüket, Nick és Audrey Spitz (Adam Sandler és Jennifer Aniston) főállású nyomozóként dolgozik, akik igyekeznek beindítani vállalkozásukat, amikor meghívást kapnak barátjuk, a maharadzsa (Adeel Akhtar) esküvőjére egy szigetén. A baj azonban ide is követi főszereplőinket, amikor a vőlegényt nem sokkal az ünnepség kezdete után elrabolják, és váltságdíjat követelnek érte. Minden elbűvölő vendég, családtag és maga a menyasszony is gyanúsítottá válik. Március 31-től a Netflixen.
#3

akció | fantasy | kaland

SkyShowtime

Egy nagyszabású kalandra indul egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló csapat, akik elhatározzák, hogy a nyomára bukkannak egy elveszett ereklyének. A dolgok azonban... több»

Egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló bandája nagyszabású akciót terveznek egy elveszett ereklye megszerzéséért, de a dolgok veszélyesen kisiklanak, amikor a rossz emberekkel húznak ujjat… A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület a legendás szerepjáték gazdag világát és játékos szellemét ülteti át a mozivászonra ezzel a fergeteges és akciódús kalandfilmmel. Mától a mozikban.
#2

71 Műanyag égbolt  (2023)

(5) (1)

animáció

Filmio

Izgalmas sci-fi animációval indítja mozifilmes karrierjét Bánóczki Tibor és Szabó Sarolta. Történetük a jövőbe repít, amikor a kutatók a flóra és fauna visszafordíthatatlan... több»

Bánóczki Tibor és Szabó Sarolta első mozifilmje egy ambiciózus sci-fi animáció, mely egy olyan jövőben játszódik, ahol a Föld növény- és állatvilágának teljes pusztulása után a tudósok egy hihetetlenül tápláló, ám emberi húsból táplálkozó növényt kísérleteznek ki. Mától a mozikban.
#1

86 Tetris  (2023)

(8) (18)

dráma | életrajzi | történelmi | vígjáték

Apple TV+

Egy amerikai és egy orosz videójáték-rajongó valószínűtlen barátságot köt, miközben megpróbálják kijátszani a KGB-t és kicsempészni a világ leghíresebb videojátékát a... több»

Ismered a Tetris igazi történetét? Azt, hogyan alkotta meg egy orosz programozó még a '80-as években? És azt, hogyan csempészték ki a Szovjetunióból, hogy a világ más pontjain a Nintendo Game Boyának köszönhetően világsikerré nőhessen? Ebből a filmből megtudod (kicsit kiszínezve). Március 31-től az AppleTV+-on.