Sharon Stone ott tér vissza, ahol a legkevésbé számítottunk rá, de már alig várjuk!

Miután az HBO nagysikerű sorozatát, A légikísérőt Emmy-díjra jelölték, nem volt kérdés, hogy folytatást kapjon a széria, amellyel kapcsolatban máris izgalmas látott napvilágot.

Noha egyelőre kérdéses, mikor debütál majd a második évad, annyi azonban már most bizonyos, hogy a történetben Sharon Stone is szerephez jut. A színésznő Kaley Cuoco által megformált Cassie édesanyját, Lisa Bowdent alakítja majd.

A karakter ugyan egy rövid jelenet erejéig már felbukkant a sztoriban, ezúttal azonban nagyobb teret kap a főszereplő és édesanyjának kapcsolata. A 2. évadban Cassie Bowden igyekszik minél józanabb életet élni Los Angelesben, miközben a CIA ügynökeként dolgozik másodállásban. Amikor egy tengerentúli megbízatás során véletlenül szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, újabb nemzetközi intrikába keveredik.

Az HBO Max műsorkínálatában elérhető sorozatot korábban kilenc Emmy-díjra jelölték, a főbb szerepekben Rosie Perez, Michiel Huisman, Colin Woodell, T. R. Knight, Nolan Gerard Funk, Zosia Mamet és Michelle Gomez láthatók.

dráma | misztikus | thriller

Cassandra Bowden egy légiutas-kísérő, aki dubaji szállodai szobájában ébred, egy hulla társaságában. Attól félve, hogy a rendőrség őt fogja gyanúsítani, úgy folytatja... több»