Sherlock Holmes 3: Erre a hírre már nagy szükségük volt a rajongóknak

Guy Ritchie jelenleg karrierje legtermékenyebb szakaszában van, négy év alatt öt filmet rendezett, és további projektek vannak a láthatáron, köztük az Aladdin 2, a Disney élőszereplős Hercules remake-je és az Úriemberek című filmje alapján készülő netflixes tévésorozatának néhány epizódja. De mi a helyzet a Sherlock Holmes 3-mal?

Bár a Robert Downey Jr. és Jude Law nevével fémjelzett Sherlock Holmes franchise részei a legnagyobb bevételt hozó filmjei voltak, a harmadik filmet a COVID-19 járvány miatt elhalasztották. 

Susan Downey, a színész felesége azonban nemrég megerősítette, hogy a folytatás még mindig prioritást élvez a színész és a produkciós cége számára. Ugyan nem árult el semmilyen információt a projekt fejlesztéséről vagy a rajta dolgozó csapatról, de azt megemlítette, hogy a projekt már készülőben van, és ha eljön az ideje, megvalósítják.

Ameddig erre várunk, Downey Jr.-t egész biztosan láthatjuk majd Christopher Nolan Oppenheimer című filmjében, amely július 20-án debütál a mozikban, a színész ráadásul egy HBO Max-sorozatban is szerepet vállalt. A szimpatizáns egyelőre nem kapott premierdátumot, de az előzetesét már megnézhetitek idelent.

dráma | thriller | történelmi

A vietnami háború vége felé egy, a dél-vietnami hadseregbe beépített kém az Egyesült Államokba utazik, és egy menekült közösségben telepedik le, ahol továbbra is titokban... több»