Sigourney Weaver (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) tárgyalásokat folytat arról, hogy csatlakozzon a készülő Star Wars-film, a The Mandalorian & Grogu szereplőgárdájához, írja a Variety.

A film a Jon Favreau által készített nagysikerű Disney+ sorozat, A mandalóri önálló spin-offja lesz, amelyben Pedro Pascal alakítja a címszereplőt, a Mandalórit. A filmet Jon Favreau rendezi, a producerek Kathleen Kennedy és Dave Filoni lesznek.

Ez a projekt az első Star Wars-film a Skywalker kora óta, de egyelőre még elég sok a kérdőjel körülötte, így még a film pontos helyét a Star Wars idővonalán belül sem hozták nyilvánosságra.

Weavert kétségkívül izgalmas lenne látni a messzi-messzi galaxisban, és az olyan franchise-ok után, mint a Szellemirtók, az Avatar és az Alien, nincs kétségünk afelől, hogy emlékezetessé tenné a belépőjét a Star Wars világába.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Újraegyesülve a mandaloriak és Grogu folytatják útjukat egy olyan galaxisban, amelyet már nem a törvények uralnak. Miközben régi szövetségesekkel találkoznak és új... több»