A 2016-ban mozikba került Öngyilkos osztag Jared Leto-féle Jokere alaposan megosztotta a képregény rajongókat. A DC leghírhedtebb főgonoszát eléggé sajátosan formálta meg a színész, így talán nem is csoda, hogy nem igazán vált mindenki kedvencévé.

A napokban írtunk arról, hogy az október elején mozikba került Joker film kapcsán egy kissé kiakadt Leto, mivel a Warnernél a továbbiakban egyszerűen nem őt szerződtették a szerepére. Helyette Joaquin Phoenix formálhatta meg a karaktert, és talán mondani se kell, a legtöbben máris Oscar-díjra jelölnék az alakítást.

Azért a Leto-féle Jokernek sem kell feltétlenül a múlt homályába vesznie, az Öngyilkos osztag rendezője, David Ayer ugyanis a napokban tett közzé egy eddig soha nem látott fotót a karakter sminkpróbájáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This is an early #Joker make up test. The research and fine tuning when crafting a character are endless.

David Ayer (@davidayermovies) által megosztott bejegyzés, Okt 16., 2019, időpont: 9:55 (PDT időzóna szerint)

Szemmel láthatóan egy kicsit még másként festenek a tetoválások elrendezései. Hogy Leto visszatér-e még valaha a Joker szerepében, az egyelőre kérdéses, mindenesetre egész biztosan akadnak olyanok is, akik szívesen látnák őt újra, mondjuk a várhatóan 2021-ben mozikba kerülő Öngyilkos osztag 2-ben, amelyet ezúttal James Gunn rendez majd.