Bill Murray nemrégiben közel 100 ezer dollárt fizetett egy korábbi női munkatársának, miután színész megcsókolta és lefogta őt.

Mindez a Being Mortal forgatásán történt, a korábbi híresztelések szerint Murray csakugyan szorosabb kapcsolatba lépett az egyik kolléganőjével, ám mint kiderült, a hölgy nem viszonozta ezt a vonzalmat.

A Disney a továbbiakban azonnal leállította a forgatást, így egyelőre az is kérdéses, hogy valaha folytatódik-e majd az. A színész azt állítja, hogy szerinte a nő flörtölt vele, amikor pedig egy ágyhoz álltak közel, Murray csókolgatni kezdte a nő testét, majd annyira szorosan átkarolta, hogy nem tudott mozdulni.

A történteknek több szemtanúja is volt, noha Murray azt állította, hogy mindezt csupán “bohóckodásnak” szánta, a hölgy azonnal panaszt emelt, egy közös munkatársuk pedig alá is támasztotta az állításokat.

Puck értesülései szerint Murray szörnyen érezte magát a történtek miatt, különösen amiatt, hogy stábtagtársai a forgatás leállítása miatt elvesztették az állásukat, ráadásul ez a film lett volna Aziz Ansari rendezői debütálása. 

Murray és a nő végül megegyeztek, így a színész valamivel több mint 100 ezer dollárt fizetett ki a teljes titoktartásért cserébe. “Olyasmit tettem, amit viccesnek gondoltam, és nem úgy vették. Mostantól kezdve beszélgetünk, és próbálunk megbékélni egymással” - nyilatkozta még Murray áprilisban a CNBC-nek.

A témával kapcsolatban korábban ITT írtunk.