Az elmúlt évek folyamán a Lucasfilm több Star Wars-sorozatot is bejelentett, ám ezek közül néhánynak csendes volt a háza tája.

A legfrissebb jelentések szerint ugyanis “végre” megkezdődött a Star Wars: Lando sorozat fejlesztése, amelyet eredetileg Justin Simien vezetett volna, aki a későbbiekben távozott a projekttől. Donald Glover (galériánkban) legutóbb a Solo: Egy Star Wars-történet című produkcióban formálta meg a karaktert, a GQ-nak adott korábbi interjúban pedig már megerősítette, hogy továbbra is hajlandó lenne visszatérni a szerepben.

“Jó volt eljátszani őt. Csak a megfelelő módon kell csinálni. Persze az idő drága, én pedig nem szeretném, ha ez idő- és pénzpocsékolás lenne. Csak meg kell találnunk a megfelelő módját, és szerintem sikerülni fog” - jegyezte meg a színész.

Egyúttal tehát az is megerősítésre került, hogy a Lando sorozatban Glover is visszatér, ám nemcsak színészként. A Deadline értesülései szerint a színész a Lucasfilm és a Disney+ számára írja és fejleszti majd a projektet a testvérével, Stephen Gloverrel.

A további értesülések szerint a páros még a jelenleg zajló sztrájk előtt erősítették meg, hogy részt vesznek a projektben.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során... több»