Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (február 5-11)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten is elhalmoznak minket a legizgalmasabb mozifilmekkel, sorozatpremierekkel és eredeti tartalmakkal. Érkezik a Halo második évada, az MCU legújabb filmje, a Marvelek, illetve az Aquaman és az elveszett királyság Jason Momoával a főszerepben. Ez csak néhány cím, amit itt megemlítünk, listánkban további kiemelt premiereket is találtok, illetve a teljes kínálatot itt láthatjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

családi | dráma | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Amikor a családja a városból a külvárosba költözik, a 11 éves Margaret új barátokkal, új érzésekkel és a kamaszkor kezdetével ismerkedik. több»

A Hallo, Isten? Én vagyok az, Margaret! egy a felnőtté válásról szóló dráma, amelyet Kelly Fremon Craig írt és rendezett Judy Blume 1970-ben megjelent azonos című regénye alapján. A film főszerepében Abby Ryder Fortson játssza a címszereplőt, valamint Rachel McAdams, Elle Graham, Benny Safdie és Kathy Bates is feltűnnek mellékszerepekben. A történetben Margaret és családja a külvárosba költöznek, ahol a 11 éves kislánynak új barátokkal, új iskolával és egy eddig ismeretlen helyzettel kell szembenéznie.
#4

71 Egy nap  (2024)

(7)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Emma és Dexter az érettségi estéjén találkoznak először. Holnap már külön utakon kell járniuk. több»

Az Egy nap egy brit sorozat, amely David Nicholls 2009-es, azonos című regényén, valamint annak filmadaptációján alapul. A történetben két embert ismerhetünk meg, akik a szalagavatójuk napján ismerkednek meg egymással - minden epizódban egy évvel később, ugyanazon a napon vehetjük fel sorsuk fonalát. Vajon hogy alakul életük? Találkoznak-e még?
#3

87 Halo - 2. évad  (2024)

(1)

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

A második évadban John-117 szembeszáll a Szövetség néven ismert idegen fenyegetéssel. Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az... több»

John-117 Master Chief az elit spártaiak csapatát vezeti a Covenant néven ismert idegen fenyegetés ellen. Ők az emberiség legjobb reménye a háború megnyerésére. John-117 felfedezi mély kapcsolatát egy titokzatos idegen építményhez, amely az emberiség megmentésének vagy pusztulásának kulcsát rejti magában - a Halo.
#2

akció | fantasy | kaland | sci-fi

HBO Max | Telekom TVGO

Az óceán ritkán nyugodt! Ezért soha nem pihenhet meg az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta tett már kísérletet Aquaman, a világ tengereinek urának (Jason... több»

Az Aquaman és az elveszett királyság egy szuperhősfilm, amely a DC Aquaman karakterén alapul. Az Aquaman (2018) folytatása és a DC Extended Universe (DCEU) 15. és egyben utolsó filmje. A filmet James Wan rendezte David Leslie Johnson-McGoldrick forgatókönyvéből, a főszerepben Jason Momoa alakítja Arthur Curry / Aquaman szerepét, mellette Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Randall Park, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Martin Short és Nicole Kidman láthatóak. A filmben Arthurnak féltestvérével, Ormmal (Wilson) együtt kell megakadályoznia, hogy Fekete Manta (Abdul-Mateen II) megölje a családját, és az elátkozott Fekete szigonnyal túlhevítse a világot, miközben a tengerek elveszett hetedik királyságát keresi.
#1

58 Marvelek  (2023)

(25) (10)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers visszatér, a fenyegető veszéllyel szemben azonban ezúttal sem marad segítség nélkül, hiszen csatlakozik hozzá Monica Rambeau és Ms. Marvel.... több»

A Marvel Studios által gyártott és a Walt Disney Studios Motion Pictures által forgalmazott film a Marvel Kapitány (2019) és a Ms. Marvel (2022) című televíziós minisorozat folytatása, és a Marvel Cinematic Universe (MCU) 33. filmje. A filmet Nia DaCosta rendezte, aki a forgatókönyvet Megan McDonnell-lel és Elissa Karasikkal közösen írta. A főszerepekben Brie Larson mint Carol Danvers / Marvel Kapitány, Teyonah Parris mint Monica Rambeau és Iman Vellani mint Kamala Khan / Ms. Marvel látható, Zawe Ashton, Gary Lewis, Park Seo-joon, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh és Samuel L. Jackson mellett. A filmben Danvers, Rambeau és Khan összeállnak a "Marvelek" néven, miután minden alkalommal, amikor használják az erejüket, helyet cserélnek egymással.