Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (július 3-9.)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók gazdag kínálattal jelentkeznek a következő héten is. A legújabb mozifilmek, sztárokkal teletűzdelt produkciók és sorozatok is érkeznek a következő napokban a Telekom TV GO, Skyshowtime, Netflix, HBO Max, Disney+ és az Amazon Prime Video jóvoltából. Listánkban igyekeztünk kiemelni a legizgalmasabb, legérdekesebb érkező premiereket, a teljes felhozatalt itt találjátok. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

72 Nolly  (2023)

dráma | életrajzi

HBO Max

Az utánozhatatlan brit szappanopera-sztár, Noele Gordon felemelkedésének és bukásának története. több»

A Nolly egy háromrészes életrajzi minisorozat, amelyet Russell T Davies készített, és amelyben Helena Bonham Carter alakítja a Crossroads sztárját, Noele Gordont. A sorozat a tévésztár nagy sikerét, majd az azt követő árulást és hirtelen bukást követi nyomon.
#5

70 Dolores pokla  (2023)

(2)

dráma | horror | vígjáték

Amazon Prime Video

Amikor Dolores Roach egy igazságtalan börtönbüntetés után szabadul, újra találkozik egy régi barátjával, aki megengedi neki, hogy masszőrként dolgozzon. Amikor az újdonsült... több»

A sorozat egy Sweeney Todd által inspirált városi legenda az árulásról, szerelemről, fűről, kannibalizmusról és túlélésről. Dolores Roach a börtönből szabadulva hazatér és találkozik régi füves ismerősével, aki megengedi neki, hogy a pincéjében működtesse masszőrszalonját. Viszont ez az új stabilitás nemsokára veszélybe kerül, ami olyan extrém reakcióba torkollik Dolores részéről, melyet követően elszabadul a pokol.
#4

akció | animáció | rövidfilm

Disney+

Egy sor karaktert követhetünk nyomon egy disztópikus jövőben, akik időt utaznak, más világokba jutnak és idegen lényekkel találkozank. A tíz, egymástól független történetet... több»

A sorozatban egy futurisztikus Afrikába látogathatunk el, ahol különböző karakterek szemén keresztül vizsgálhatjuk a disztópikus jövőképeket. Minden történetet az afrikai kultúra köt össze. Az epizódokat különböző, feltörekvő afrikai rendezők készítették.
#3

60 Bejrút szellemei  (2023)

(3)

thriller

SkyShowtime

Imad Mughniyeh, a libanoni terrorista utáni vadászatot követhetjük figyelemmel, aki több mint két évtizeden át kerülgette ellenfeleit, a Moszad és a CIA ügynökeit. több»

A Ghosts of Beirut egy négyrészes kémthriller. A sorozat az Imad Mughniyeh elleni valós hajtóvadászatot dolgozza fel. Mughniyeh az 1980-as és 1990-es években a Hezbollah támadásaiba keveredett, amíg 2008. február 12-én Damaszkuszban meghalt egy bombarobbanásban.
#2

44 Szélhámos rokonok  (2023)

(12) (2)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy bankigazgató épp élete szerelmét készül feleségül venni, amikor bankját kirabolják. Ráadásul sógorai is a városban vannak, akikre azonnal ráterelődik a gyanú.

A Szélhámos rokonok egy bűnügyi vígjáték, amelyet Tyler Spindel rendezett, Evan Turner és Ben Zazove írt, a producerek Adam Sandler, Adam DeVine és Allen Covert. A film főszereplői DeVine, Pierce Brosnan, Ellen Barkin, Nina Dobrev, Michael Rooker, Poorna Jagannathan, Julie Hagerty, Richard Kind, Lil Rel Howery és Blake Anderson. A történet egy bankigazgatóról szól az esküvője hetében, akinek bankját bűnözők rabolják ki, és nagyon erősen gyanítja, hogy a leendő apósa keze van a dologban.
#1

akció | animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | romantikus | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Mario csupán egy egyszerű vízvezetékszerelő, aki rövidesen egy föld alatti hálózat mélyén találja magát, ugyanis meg kell mentenie az elrabolt hercegnőt. A bajban persze nincs... több»

Az animációs kalandfilm a Nintendo videojátékán alapul. A filmet Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezte, a forgatókönyvet Matthew Fogel írta. A szinkronszereplők között Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen és Fred Armisen is szerepelnek. A film Mario és Luigi, olasz-amerikai vízvezeték-szerelők eredettörténetét mutatja be, akik egy alternatív világba kerülnek, és belekeverednek a hercegnő által vezetett Gombakirályság és egy rettenthetetlen gonosztevő hadserege közötti csatába.