Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (június 12.-18.)

Hogy mire is számíthatunk streaming szempontból a következő héten? Temérdek új filmre, sorozatra, új évadokra és epizódokra, amelyekre már régóta várunk. Listánkban összegyűjtöttük a hazánkban elérhető szolgáltatók legizgalmasabb újdonságait, azonban ez nem minden - a teljes kínálatot itt találjátok. Minden érkező film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

sportfilm | vígjáték

Amazon Prime Video

Minden ország, amelyet Jeremy, Richard és James meg akar látogatni, vagy problémás terület, vagy megtiltották nekik a belépést. Ehelyett Közép-Európába indulnak, egy olyan... több»

Jeremy, Richard és James újabb gondokkal küzdenek. Minden ország, ahová el akarnak látogatni, vagy problémás terület, vagy megtiltották nekik a belépést. Ezért inkább Közép-Európába indulnak egy olyan útra, amire senki sem számított, olyan autókkal, amelyekről senki sem álmodna, hogy valaha is használni fogja őket. Ez az epikus, 1400 mérföldes utazás egy felháborító japán Al Capone gengszterautóval, egy kabriónak képzelt pickuppal és egy 75 éves amerikai mikro-minivel a lengyelországi Gdańskból Szlovákián és Magyarországon át a szlovéniai Bledi-tóhoz vezet. Lengyelországban szovjet gyártmányú Formula-1-es autókkal rendeznek egy látványos autóversenyt, mielőtt eljutnak a Nagy Szökés helyszínéül szolgáló tényleges börtönbe. Krakkóban egy híres Forma-1-es világbajnokot toboroznak a csapatba, majd Szlovákiába utaznak, hogy kipróbáljanak egy lenyűgöző kelet-európai hiperautót, egy rejtett verseny-Skoda-klasszikust és a világ legfejlettebb repülő autóját. Mivel James éppúgy összetört, mint az autó, amit vezet, a trió és az újoncuk Magyarország felé veszi az irányt, ahol egy időhurokba kerülnek, és a világ leghalálosabb íjászaival kell felvenniük a versenyt. Miért viselkedik James autója úgy, mintha varázsütésre magától menne? Miért mondja Richard autója folyton azt, hogy szörnyű az ágyban? Jeremy autója miért ontja magából a csillárokat? Ezekre a kérdésekre is fény derül a Grand Tour legújabb epizódjában.
#5

80 Stan Lee  (2023)

(2)

dokumentum | életrajzi

Disney+

100 év álmodozás. 100 év alkotás. 100 év Stan Lee. több»

Rendező: David Gelb
Szereplők: Stan Lee
A Disney+ jóvoltából érkezik az egyik legnagyobb képregény-alkotó, Stan Lee életéről és munkásságáról szóló dokumentumfilm. Lee híres volt arról, hogy szinte minden MCU filmben szerepelt, és ezek közül néhányat a Disney bejelentő trailerében is láthatunk. Lee olyan ikonikus és közkedvelt szuperhősöket megalkotásában vett részt, mint például Pókember, Vasember, Thor, Fekete Özvegy, Skarlát Boszorkány, Hangya és a Bosszúállók csapata.
#4

dráma | vígjáték

HBO Max

A Gemstone család már teljesen átvették az irányítást Zion's Landing felett. Lyle-t (Eric André) és Lindyt (Jessica Lowe) is elküldték, miután kiderült, hogy ők állnak a Jesse... több»

Az előző évad hőseink próbálkozásait követte nyomon, hogy meghiúsítsák a Dr. Eli elleni halálos összeesküvéseket, és egyre fontosabbá vált a szerepük a családban. Ez tematikusan folytatódik a 3. évadban is, a főszereplők kezdik megkérdőjelezni értéküket az egyházban, és még több hatalmat akarnak. Amikor az elkényeztetett Gemstone-gyerekek végre teljesítik a céljukat, hogy átvegyék az egyház irányítását, rájönnek, hogy a vezetés nehezebb, mint képzelték, és hogy extravagáns életmódjuknak súlyos ára van.
#3

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

A második évad tovább követi Christopher Pike kapitányt és a USS Enterprise legénységét a 23. században, akik az eredeti Star Trek sorozatban látható legénység előtt egy... több»

A második évad Christopher Pike kapitányt és a USS Enterprise legénységét követi a 23. században, akik az eredeti Star Trek sorozat előtti évtizedben új világokat fedeznek fel és küldetéseket hajtanak végre a galaxisban.  Anson Mount, Ethan Peck és Rebecca Romijn játsszák Pike, Spock és Number One szerepét, valamint Jess Bush, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Melissa Navia és Babs Olusanmokun is szerepelnek a sorozatban. Az alkotók folytatták az első évad epizodikus történetmesélési megközelítését, amelyet az eredeti sorozat ihletett, minden epizódnak más műfajt és hangvételt adva.
#2

akció | thriller

Netflix

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»

A Tyler Rake filmek második részét Sam Hargrave rendezte és Joe Russo írta a forgatókönyvet, amely Ande Parks, Joe Russo, Anthony Russo, Fernando León González és Eric Skillman Ciudad című képregénye alapján készült. Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani és Adam Bessa ismét szerepet kapnak a produkcióban, a szereplőgárdához pedig Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt, Tinatin Dalakishvili és Idris Elba csatlakozik. A történet szerint, miután 9 hónappal ezelőtt halottnak hitték, Tyler Rake-et visszarendelik, hogy mentse ki egy kegyetlen grúz gengszter családját a börtönből, ahol fogva tartják őket.
#1

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van... több»

A Hangya és a Darázs legújabb kalandja a jövő héttől elérhető lesz már a Telekom TV GO kínálatában is. A rendező Peyton Reed, a forgatókönyvet Jeff Loveness írta, a főszerepekben Paul Rudd és Evangeline Lilly láthatóak. További szerepekben Jonathan Majors, Kathryn Newton, David Dastmalchian, Katy O'Brian, William Jackson Harper, Bill Murray, Michelle Pfeiffer, Corey Stoll és Michael Douglas jelennek meg. A filmben Lang, Van Dyne és családjuk véletlenül a Kvantumbirodalomba kerül, ahol Kang, a Hódító lesz ellenfelük.