Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (január 23-29)

A következő hét is izgalmas premiereket tartogat számunkra, ha a különféle streamingszolgáltatókról van szó. Listánkban kiválasztottuk a legérdekesebb filmeket és sorozatokat, amelyek a Netflix, Telekom TVGO, HBO Max, Disney+, Apple TV+ és Prime Video kínálatába érkeznek az elkövetkező napokban. Minden premier elérhető lesz egy kattintással weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

63 Ecc, pecc, ki lehetsz?  (2022)

(5) (18)

misztikus | thriller | történelmi | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Egy kétségbeesett hollywoodi filmproducer elindul, hogy egy népszerű színdarabból filmet csináljon. Amikor a produkció tagjait meggyilkolják, Stoppard felügyelő és az újonc... több»

Az Ecc, pecc, ki lehetsz? egy 2022-ben készült krimi-komédia Tom George rendezésében, Mark Chappell forgatókönyve nyomán, illetve Damian Jones és Gina Carter producerekkel. A film főszereplői Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Ruth Wilson, Reece Shearsmith, Harris Dickinson és David Oyelowo.A történet szerint Az 1950-es évek Londonjának West Endjén egy nagy sikerű színdarab filmváltozatának munkálatai hirtelen leállnak, miután a stáb egyik kulcsfontosságú tagját meggyilkolják.
#5

73 A rendkívüli  (2023)

(3)

akció | kaland | vígjáték

Disney+

Jen egy fiatal, öntudatos nő, aki egy olyan világban él, ahol mindenkinek van szuperképessége, kivéve őt. több»

Tíz évvel a történetünk kezdete előtt mindenki, aki elmúlt 18 éves, megkapta a szuperképességét. De Jen, egy fájdalmasan öntudatos 25 éves nő még mindig arra vár, hogy megkapja a sajátját. Jelenleg bármit elfogadna. Egy nagy, zűrzavaros világban sodródva semmi mással, csak egy kis reménnyel, sok kétségbeeséssel és a lakótársaival Jen elindul, hogy végre megtalálja a küldetését.
#4

dráma

HBO Max

A barátok és szerelmesek vad csoportja mindent a családban tart. Talán itt az ideje, hogy megtalálják „az igazit”, vagy csak azt, aki éppen most az igazi. Akárhogy is, a legjobb... több»

A sorozat új évada már az első résztől intenzíven indul: Bette és Tina azért küzdenek, hogy végre kibéküljenek, miközben Angie-t megrázó csapás éri az első főiskolai napján. Eközben Shane alkalmazkodik a Tesszel való családi élethez, Alice pedig megkérdőjelezi, hogy mit is keres egy társban. Finley visszatér az elvonóról, és azon dolgozik, hogy összeszedje a Sophie-val hátrahagyott életének darabjait, miközben Dani és Micah, valamint Gigin és Maribelen története is új fordulatokat vesz.
#3

68 Direkt terápia  (2023)

(4) (1)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Egy gyászoló terapeuta elkezdi pontosan elmondani a klienseinek, hogy mit is gondol az életükről. Képzettségét és etikáját figyelmen kívül hagyva azon kapja magát, hogy... több»

A Direkt terápia egy vígjátéksorozat, amelyet Brett Goldstein, Bill Lawrence és Jason Segel készített. Egy súlyos gyásszal küzdő terapeuta elkezdi áttörni az etikai korlátokat azzal, hogy elmondja a pácienseinek, amit őszintén gondol, ami hatalmas változásokat eredményez az ő és a páciensek életében. A főbb szerepekben Harrison Ford és Jason Segel láthatóak majd.
#2

61 A magadfélék  (2023)

(6) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy házaspár és családja története, akik a modern szerelmet és a családi dinamikát vizsgálják az egymásnak feszülő kultúrák, társadalmi elvárások és generációs... több»

A magadfélék egy hamarosan bemutatásra kerülő amerikai vígjáték Kenya Barris rendezésében, amelyet Jonah Hill-lel közösen írt. A filmben olyan színészek szerepelnek, mint Eddie Murphy, Jonah Hill, Julia Louis-Dreyfus, Lauren London, Sam Jay, Molly Gordon, Mike Epps, Nia Long, Deon Cole, Rhea Perlman és David Duchovny. A film és újdonsült párt és családjukat mutatja be az egymásnak feszülő kultúrák, társadalmi elvárások és generációs különbségek közepette.
#1

akció | romantikus | vígjáték

Miután néhány bűnöző tönkreteszi az eskövőjüket, a mentőakció során a friss házaspár ismét rájön, miért is szerettek egymásba egykor. A Tökéletes hang és a Lánytesók... több»

A Shotgun Wedding egy 2022-es romantikus akció-vígjáték, amelyet Jason Moore rendezett és Mark Hammer írt. A film főszereplői Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Sônia Braga, Jennifer Coolidge, Lenny Kravitz és Cheech Marin. A történetben Darcy és Tom összehozzák szerethető, de igencsak önfejű családjaikat az esküvőjükre. Amikor a párocska már épp lelépni készül az eseményről, az egész násznépet túszul ejtik. Főhőseinknek pedig össze kell fognia, hogy megmentsék szeretteiket - feltéve ha nem ölik meg egymást még előtte.