Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (szeptember 11-17)

Mivel is készülnek a jövő héten a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók? Természetesen vadonatúj premierekkel árasztanak el bennünket, hogy ne unatkozzunk, és mindenki megtalálja a saját ízléséhez passzoló produkciókat. Listánkban összegyűjtöttük a különféle szolgáltatók legizgalmasabb premierfilmjeit és sorozatait - ami a válogatásból kimaradt, megtaláljátok itt. Minden új produkciót egy kattintással elérhettek weboldalunkról is, megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

78 Poker Face  (2023)

(6)

misztikus

SkyShowtime

Charlie-nak rendkívüli képessége van arra, hogy megállapítsa, mikor hazudik valaki. Plymouth Barracudájával útra kel, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és furcsa... több»

A Poker Face egy bűnügyi drámasorozat, amelyet Rian Johnson készített a Peacock streamingszolgáltató számára. A sorozat főszereplője Natasha Lyonne, aki Charlie Cale-t, egy menekülő kaszinómunkást alakít, aki útközben több idegen rejtélyes halálesetébe is belekeveredik.
#6

dráma

Apple TV+

A harmadik évadban a műsorvezetők jövője megkérdőjeleződik, miközben az egymás iránti hűségük is meginogni látszik, amikor egy technológiai titán érdeklődik az UBA iránt,... több»

A The Morning Show harmadik évadában a tét nagy, mivel a hálózat jövője és a szereplők közötti hűség, összetartás megkérdőjeleződik, amikor egy technológiai titán érdeklődik az UBA iránt.
#5

66 Tapie, a csodaember  (2023)

(2) (1)

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bernard Tapie-ról szóló fiktív életrajzi minisorozatban egy könyörtelenül ambiciózus munkásember Franciaország egyik legvitatottabb közéleti személyiségévé válik. több»

A sorozat Bernard Tapie közéleti személyiség fikcionalizált életét, karrierjét, sikereit és bukását mutatja be. A munkásosztályból származó férfi nagy ívben emelkedő karrierje politikusi pályájában csúcsosodott ki, majd korrupció vádja miatt tört ketté.
#4

dráma | misztikus | vígjáték

Disney+

Nella egy afroamerikai szerkesztőasszisztens, aki egy fehér New York-i kiadóvállalatnál dolgozik, és aki izgatottan várja, hogy megérkezzen az új munkatársa. Róla viszont... több»

A sorozat egy humoros dráma, thriller elemekkel fűszerezve. Zakiya Dalila Harris 2021-ben megjelent azonos című regénye alapján készült. A sorozat középpontjában Nella Rogers áll, aki szerkesztőségi asszisztens a Wagner Booksnál, és az egyetlen fekete nő, aki a cégnél dolgozik Hazel-May McCall felvételéig. Hazel felvétele után furcsa események vezetnek odáig, hogy Nella rájöjjön az igazságra a Wagner zavaros múltjával kapcsolatban. A történetet Harris saját személyes tapasztalatai ihlették, amikor szerkesztőként dolgozott, és a rasszizmus különböző formáival foglalkozik a vállalati világban.
#3

73 Senki  (2021)

(32) (11)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix | HBO Max | Telekom TVGO

Néha az a fickó a legveszélyesebb, akit észre sem veszel... Hutch Mansell (Bob Odenkirk) egy jellegtelen középkorú férfi, egy kertvárosi édesapa, egyszersmind egy elhanyagolt... több»

A film egy akció-thriller, amelyet Ilya Naishuller rendezett és Derek Kolstad írt. Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Aleksey Serebryakov, RZA és Christopher Lloyd játsszák a főszerepeket. Egy szelíd családapát ismerhetünk meg, aki visszatér korábbi bérgyilkos életéhez, mivel ő és családja egy bosszúszomjas bűnöző célpontjává vált.
#2

65 A varázsfuvola  (2022)

(2)

fantasy | kaland | musical

Telekom TVGO

A 17 éves árva Tim Walker (Jack Wolfe) Londonból az osztrák Alpokba utazik. Itt kezdi meg énekesi ösztöndíját a Mozart bentlakásos iskolában. Tanulmányai azonban egészen... több»

A varázsfuvola egy német zenés fantasy, amelyet Florian Sigl rendezett és Andrew Lowery írt Wolfgang Amadeus Mozart 1791-es, azonos című operája alapján. A történetben Tim egy bentlakásos iskolában kezdi meg tanulmányait, viszont egy kapun keresztül a Varázsfuvola világába jut, ahol Tamino hercegként kiszabadítja Pamina hercegnőt.
#1

dráma | sci-fi

Amazon Prime Video

Jose Hernandez az első mezőgazdasági munkás, aki az űrbe utazott. Történet a kitartásról, a közösségről és az áldozatvállalásról egy lehetetlen álom megvalósítása... több»

A filmet José Hernández, a NASA repülőmérnökének valós története ihlette. Megismerhetjük őt és mezőgazdasági vándormunkásokból álló, odaadó családját egy évtizedes utazáson, a mexikói Michoacán vidéki falutól a San Joaquin-völgy földjein át a Nemzetközi Űrállomáson, több mint 200 mérfölddel a Föld felett. Keményen dolgozó szülei, rokonai és tanárai rendületlen támogatásával José elszántsága abban csúcsosodik ki, hogy elérheti lehetetlennek tűnő célját. Alejandra Márquez Abella, az elismert író és rendező munkája káprázatos tisztelgés az egész Hernández család hűsége és kitartása előtt, valamint mindenki előtt, aki megvalósítja álmait.