Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (szeptember 18-24)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók is gondoskodnak arról, hogy ne unatkozzunk a héten. Klasszikus filmeket, vadonatúj premiereket, visszatérő sorozatokat várhatunk az elkövetkező napokban. Listánkban összegyűjtöttük a Netflix, Skyshowtime, Telekom TV GO, Apple TV+, HBO Max, Disney+ és Amazon Prime Video legizgalmasabb újdonságait a hétre - természetesen ez még nem minden, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

dokumentum

Apple TV+

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista és Christy Turlington modellkarrierjét követhetjük nyomon a dokumentufilmben, és azt, hogyan változtatták meg a 90-es évek... több»

Az Apple TV+-ra érkező dokumentumfilm-sorozat soha nem látott betekintést nyújt a kilencvenes évek divatvilágába és a korszakot uraló modellek életébe. A sorozat exkluzív interjúkat tartalmaz majd Naomi Campbell-lel, Cindy Crawforddal, Linda Evangelistaval és Christy Turlingtonnal, akik mindannyian felidézik legendás karrierjüket.
#6

76 Teremtőm  (2020)

(9)

sci-fi

HBO Max

George Almore fáradhatatlanul dolgozik, hogy megalkossa az első mesterséges intelligenciát, a tudós férfinak azonban van egy titka. A célja egyúttal az, hogy újra együtt lehessen... több»

A Teremtőm egy brit sci-fi, amelyet Gavin Rothery írt és rendezett, és mely egyúttal a rendezői debütálása is. A főbb szerepekben Theo James, Stacy Martin, Rhona Mitra, Peter Ferdinando, Timea Maday Kinga és Toby Jones látható. A film 2038-ban játszódik, és egy tudóst ismerhetünk meg, aki megpróbálja a mesterséges intelligenciát egy lépéssel az embernél is előrébb vinni, miközben visszahozza feleségét a halálból.
#5

58 Nincs, aki megmentsen  (2023)

(25) (4)

horror | sci-fi | thriller

Disney+

Brynn Adams egy kreatív és tehetséges fiatal nő, akit elidegenítettek a közösségétől. A magányos, de mindig reménykedő Brynn vigaszt talál annak az otthonnak a falai között,... több»

A Nincs, aki megmentsen egy sci-fi thriller, amelyet Brian Duffield írt és rendezett Kaitlyn Dever főszereplésével. A történet szerint Brynn, a gyermekkori otthonában magányosan élő nő hirtelen földöntúli látogatók inváziójának lesz az áldozata.
#4

55 Cassandro  (2023)

(1)

dráma

Amazon Prime Video

Cassandro igaz története, aki egy Saúl Armendáriz által megalkotott "egzotikus" karakter, egy El Pasó-i meleg amatőr birkózó, aki nemzetközi hírnévre tett szert. több»

A Cassandro egy életrajzi drámafilm, amelyet Roger Ross Williams rendezett Ross Williams és David Teague forgatókönyvéből. A főbb szerepekben Gael García Bernal, Roberta Colindrez, Perla De La Rosa, Joaquín Cosío, Raúl Castillo, El Hijo del Santo és Bad Bunny látható. Premierje 2023. január 20-án volt a Sundance Filmfesztiválon. Az 1980-as évek elején Saúl Armendáriz meleg pankrátor a texasi El Pasóban él, és rendszeresen átszökik a mexikói Ciudad Juárezbe, hogy részt vegyen a lucha libre pankrátor mérkőzéseken.
#3

dráma | vígjáték

Netflix

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»

A sorozat elérkezett utolsó évadához. Az új évad hivatalos szinopszisa a következő: A Moordale Középiskola bezárását követően Otis és Eric új kihívással néznek szembe. Otis ideges az új klinika felállítása miatt, míg Eric azért imádkozik, hogy ne legyenek megint vesztesek.
#2

68 Kokainmedve  (2023)

(23) (17)

thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Amikor 1985-ben egy drogcsempész lezuhan kokainnal megrakott repülőgépével, Georgia állam vadonjában valami különös dolog történik. A baleset után mindenki a "fehér aranyat"... több»

A Kokainmedve egy horror-vígjáték, amelyet Elizabeth Banks rendezett és Jimmy Warden írt. A filmet egy amerikai fekete medve igaz története ihlette, aki közel 34 kg elveszett kokaint fogyasztott el. A film főszereplői Keri Russell, O'Shea Jackson Jr., Christian Convery, Alden Ehrenreich, Brooklynn Prince, Isiah Whitlock, Jr., Margo Martindale, Jesse Tyler Ferguson és Ray Liotta. A filmet a 2022 májusában elhunyt Liottának ajánlották.
#1

43 A kis hableány  (2023)

(8) (10)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

Disney+ | Telekom TVGO

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton... több»

A kis hableány egy romantikus fantasy film, amelyet Rob Marshall rendezett David Magee forgatókönyvéből. A film a Disney 1989-es, azonos című animációs filmjének élőszereplős adaptációja, amely maga is Hans Christian Andersen 1837-es, azonos című meséjén alapul. A főszerepben Halle Bailey énekesnő alakítja a címszerepet, Jonah Hauer-King, Daveed Diggs, Awkwafina, Jacob Tremblay, Noma Dumezweni, Art Malik, Javier Bardem és Melissa McCarthy mellett. A kis hableány Ariel sellőhercegnőt követi, akit lenyűgöz az emberek világa, és alkut köt az alattomos tengeri boszorkánnyal, Ursulával, hogy hangját emberi lábakra cserélje. Azt reméli, lenyűgözheti Eric herceget, akit egy hajótörésből ment meg, mielőtt kifut az időből.