Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (április 17-23.)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók nem hagynak minket unatkozni a jövő héten sem. Rengeteg izgalmas premierre számíthatunk, díjnyertes filmekre, vadonatúj sorozatokra és ismert világsztárokra. Következő listánkban egy kisebb válogatással készültünk, ahol megtaláljátok minden szolgáltató legnagyobb premierjét a következő hétre - természetesen ez nem minden, a többi érkező tartalmat itt találjátok. Minden film és sorozat elérhető lesz egy kattintással weboldalunkról, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#7

64 Ghosted  (2023)

(7) (3)

akció | kaland | romantikus

Apple TV+

A földhözragadt Cole fülig beleszeret a rejtélyes Sadie-be, de aztán megdöbben, amikor kiderül, hogy a lány titkos ügynök. Mielőtt dönthetnének a második randevúról, Cole és... több»

A Ghosted egy romantikus akcióvígjáték Dexter Fletcher rendezésében, Rhett Reese, Paul Wernick, Chris McKenna és Erik Sommers forgatókönyvéből. A főszerepekben Chris Evans és Ana de Armas láthatóak. A film az Apple Studios és a Skydance Media gyártásában készült. A hivatalos szinopszis alapján egy férfi gyanútlanul beleszeret egy titkosügynökbe, akinek az oldalán egy nemzetközi konfliktusba bonyolódik.
#6

dráma | horror | thriller

Amazon Prime Video

A tetőtől talpig egyforma Mantle ikrek küldetése, hogy megváltoztassák a nők szüléseinek módját, kezdve Manhattanben. több»

A Dead Ringers egy thriller sorozat, amely David Cronenberg 1988-as, azonos című filmjén alapul. A főszerepekben Rachel Weisz, Michael Chernus és Susan Blommaert láthatóak majd. A történet szerint egy ikerpár azon dolgozik, hogy megváltoztassák a nők szülése körüli orvosi eljárásokat.
#5

60 Nem  (2022)

(31) (10)

horror | misztikus | sci-fi

SkyShowtime | Netflix | Telekom TVGO

Igencsak rövid időn belül kiderült, hogy Jordan Peele napjaink egyik rendezőzsenije, aki a Tűnj el! és a Mi című alkotásaival már bizonyította, hogy a horror műfaja tartogat... több»

A Nem egy 2022-es amerikai neo-western horrorfilm, amelyet Jordan Peele írt, rendezett és producerként készített az ő és Ian Cooper Monkeypaw Productions nevű cégének égisze alatt. A főszerepekben Daniel Kaluuya és Keke Palmer testvéreket alakítanak, akik egy azonosítatlan repülő tárgy bizonyítékát próbálják megörökíteni. Mellékszerepekben feltűnik Steven Yeun, Michael Wincott, Brandon Perea és Keith David.
#4

dokumentum | kaland

Disney+

Az elefántok gazdag érzelmi életükkel és a világban való szinte természetfeletti módon való tájékozódásukkal régóta csodák és rejtélyek forrása. több»

Ezzel a dokumentumfilmmel elmerülhetünk az elefántok rejtélyes és csodálatos világában. A készítők beutazzák a világot, és különböző családokat mutatnak be, akik mind-mind másféleképpen viselkednek és melyek tagjai más-más személyiségjegyekkel rendelkeznek.
#3

akció | családi | kaland

Netflix

A Rangerek szembekerülnek a múltból ismerős fenyegetéssel. Egy globális válság közepette ismét arra kérik őket, hogy legyenek azok a hősök, akikre a világnak szüksége van. több»

Harminc évvel azután, hogy a bölcs és hatalmas Zordon megalakította a Mighty Morphin Power Rangers-t, a csapat szembesül egy ismerős fenyegetéssel a múltból. Egy globális válság kellős közepén ismét arra kérik őket, hogy legyenek azok a hősök, akikre a világnak szüksége van. Ezt a 30. évfordulós különkiadást a franchise legendás mantrája ihlette: "Egyszer Ranger, mindig Ranger", ami azt jelenti, hogy ha egyszer a Ranger-család tagja lettél, mindig szívesen látnak újra.
#2

60 Pókerarc  (2022)

(3)

thriller

HBO Max

Jake (Russell Crow), a milliárdos nagyszabású pókerpartit rendez miami birtokán, aminek keretében gyerekkori barátaival szeretné felszínre hozni a lezáratlan konfliktusait. A... több»

A Pókerarc egy 2022-es ausztrál-amerikai thriller, melynek írója, rendezője és főszereplője Russell Crowe. További szereplői Liam Hemsworth és RZA. A történetben Jake Foley, a milliárdos nagy tétű pókerestet tart gyerekkori barátaival. Az este folyamán kiderül, hogy Foley azt akarja, hogy barátai felfedjék azokat a titkokat, amelyeket egész életükben őriztek.
#1

dráma | életrajzi | zenés

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

A film az egyedülálló és felejthetetlen Whitney Houston énekesnőnek állít emléket. A fiatal New Jersey-i gospel kórusénekesnőből minden idők egyik legsikeresebb és legtöbb... több»

Kasi Lemmons rendezésében, Anthony McCarten forgatókönyve alapján készült 2022-es amerikai életrajzi film, amely Whitney Houston amerikai énekesnő és színésznő életén és karrierjén alapul. A film főszerepében Naomi Ackie alakítja Houstont, mellékszerepekben Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams és Clarke Peters látható.