Matthew Lawrence (galériánkban) a testvéreivel közösen vezeti a Brotherly Love című podcastot, melynek egy nemrégiben megjelent epizódjában megosztotta a saját tapasztalatait a szexuális zaklatásról és Hollywood sötét oldaláról.

Matthew Lawrence neve ma már valószínűleg keveseknek cseng ismerősen, de gyereksztárként olyan produkciókban szerepelt, mint a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van és A kis gézengúz-sorozat. A színész most megosztotta az élményeit egy őt ért zaklatás kapcsán.

“Az ügynökség kirúgott, amikor elmentem egy hotelszobába (ahová, el sem hiszem, hogy ők küldtek) egy nagyon híres, Oscar-díjas rendezőhöz, aki egy köntösben jelent meg, és megkért, hogy vetkőzzek le. Azt mondta, hogy szeretne rólam néhány Polaroid képet készíteni" - vallotta be Lawrance. “Majd hozzátette, hogy ha megteszem X, Y és Z dolgot, akkor én leszek a következő Marvel-hős.”

Lawrence elmondta, hogy visszautasította az ajánlatot, és elhagyta a rendezői szobát. Amikor az ügynökség megtudta, mit tett, kirúgták.

A színész további részleteket nem árult el, nem nevezte meg a szóban forgó ügynökséget,és nem árulta el a rendező nevét sem.

A podcast adást idelent találjátok.