A végéhez közeledik a WandaVízió, a múlt héten debütált a széria hetedik epizódja, amely hatalmas csavarral zárult, erről pedig egyelőre nem is mondunk többet, érdemes ráhangolódni az MCU első sorozatára.

Persze nincs megállás ezen a téren, hiszen a Marvel további izgalmas sorozatokkal bővíti az univerzumot, így a március ötödikén záruló WandaVíziótól gyakorlatilag át is veszi a stafétát A Sólyom és a Tél Katonája.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy feltétlenül búcsút kell inteniük a rajongóknak a Skarlát Boszorkánynak, a legfrissebb híresztelések szerint ugyanis a karakter önálló filmet is kaphat a jövőben.

A WandaVízió sztorija alapján Wanda Maximoff egyelőre félelmetes jövő elé néz. A korábbi hírek szerint a sorozat egyébként a Doctor Strange az őrület multiverzumábant vezeti majd fel, amely egyébként az MCU első horrorisztikus produkciója is lesz egyben. Egyelőre kérdéses egy önálló Wanda film cselekménye, bár a pletyka szerint az mindenképpen a Doctor Strange második része után játszódna.

Wanda korábban nem igazán jutott jelentősebb szerephez a filmes franchise-ban, így az őt alakító Elizabeth Olsen is némiképp a háttérbe szorult, de a rajongók egy része annyira rajong a színésznő alakításáért, hogy az elmúlt időszakban többen már Emmy-díjért kiáltottak a WandaVízió kapcsán.