Tarantino utolsó filmje: 30 év után újra egyesülhetnek a Ponyvaregény sztárjai

Quentin Tarantino még tavaly márciusban jelentette be új projektjét, amely az utolsó nagyjátékfilmje lesz rendezőként.

A The Movie Critic című projektről egyelőre nem sok mindent lehet tudni, bár az elmúlt időszakban egyre több találgatás merült fel a szereposztással kapcsolatban. A legutóbbi értesülések szerint Paul Walter Hauser alakítja majd a főszereplőt, Jim Sheldon kritikust, nemrégiben pedig az a hír is felröppent, hogy Bruce Willis is visszatér egy kisebb cameo erejéig.

Most viszont az a híresztelés is lábra kelt, hogy John Travolta és  Samuel L. Jackson is csatlakozik a stábhoz, köztudott, hogy a páros utoljára a  Ponyvaregényben szerepelt együtt. Mindez egy bizonyos Jeff Sneidertől származik, ugyanakkor fontos leszögezni, hogy egyelőre egyik információ sem került megerősítésre.

A The Movie Critic cselekménye 1977-ben Los Angelesben játszódik, az viszont egyelőre kérdéses mikor is kezdődhet meg a forgatás, hiszen a Hollywoodban jelenleg is zajló sztrájk továbbra is több munkálatot ellehetetlenít.

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Vincent és Jules, a két tökös behajtó és bérgyilkos feladata, hogy főnöküknek visszaszerezzenek egy fontos aktatáskát. Jules azonban, miután csodával határos módon túlél... több»