Megérkezett a hazai mozikba is a Thor: Szerelem és mennydörgés, amelyben ezúttal Christian Bale hozza a főgonoszt, Gorrt. A kritika és a nézők szerint Bale alakítása kiemelkedőnek mondható, azonban a franchise rajongóinak egy része nem igazán van megelégedve Gorr megjelenésével.

A képregényekben Gorr vonásai egészen félelmetesnek és jellegzetesnek mondhatók, ezek a változtatások viszont enyhén szólva se kerültek bele a filmes adaptációba. Az IGN magazinnak adott interjújában a film rendezője, Taika Waititi pedig el is magyarázta a dolgot.

“Az arca sajnos Voldemortra hasonlít” - jegyezte meg Waititi, majd hozzátette, hogy nem szerették volna, ha a Harry Potter ismer főgonoszára asszociálnak a nézők. A rendező a döntését azzal is indokolta, hogy a történet sokkal nagyobb prioritást élvezett, mint a dizájn.

A Szerelem és mennydörgés tehát már megtekinthető a mozikba, a film igencsak parádés szereposztást kapott Chris Hemsworth mellett ugyanisNatalie Portman is visszatért a főszerepben.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»