2020.03.26   szerző: csd   hozzászólások: 0

Számos nagy várományos munkálatait felfüggesztették az utóbbi hetekben, többek között a Venom 2-t is, mindez azonban nem ok arra, hogy ne tekintsünk egy kicsit vissza arra az időszakra, amikor még teljesen sínen voltak a dolgok.

Bár egyelőre nem sokat láthattak a rajonggók abból, mi is zajlik a Venom 2 kulisszái mögött, Greg Williamsnek mindenesetre sikerült bejutnia a San Franciscoban zajló forgatási helyszínekre, ahol lencsevégre kaphatta többek között Tom Hardyval közösen Woody Harrelsont is, aki várhatóan Cletus Kasadyt, azaz Carnage-t alakítja majd a filmben.

A 2018-ban mozikba került Venom hatalmas sikert aratott, így nem is volt kérdés, hogy elkészüljön folytatást, noha a film sok megoldásában nem igazán váltotta be a rajongók elvárásait. Carnage felbukkanása a történetben azonban egy sötétebb és még brutálisabb sztorit feltételez.

Egyelőre azonban nem tudni, hogy a jelenlegi kényszerünet következtében mennyit is csúszik majd a Venom folytatása, feltételezhető, hogy az őszi premier helyett csupán 2021-ben kerül bemutatásra a film.