Tom Hardynak kemény kritikákat kellett lenyelnie, de sikerül visszavágnia?

Az idei év egyik legjobban várt filmjének számít a Venom 2. - Vérontó, amely már az előzetes kritikák alapján is enyhén szólva ígéretesnek tűnik.

A 2018-ban mozikba került első rész azonban alaposan megosztotta a kritikusokat és a rajongókat, bár a film a Rotten Tomatoes portálon közel 81 százalékot húzott be, a szakma mindössze 31 százalékra értékelte a produkciót.

Venom 856 millió dolláros bevétele után azonban nem volt kérdés, hogy elkészüljön a folytatás, a munkálatokban ezúttal pedig Tom Hardy is aktívan részt vett forgatókönyvíróként. A színész egy friss interjúban beszélt arról, hogy a kemény kritikák rábéresztették valamire.

“Az első film maga volt a tűzkeresztség. Természetesen olvastam az akkori kritikákat, és kételkedem is azokban, akik azt állítják, hogy ők bizony sosem olvasnak kritikákat. Én magam mindig szeretem tudni, mit is csinálhatnék még jobban” - mondta a színész.

Hardy  Kelly Marcellel közösen fejlesztették a Venom 2. forgatókönyvét, akivel hosszú évek óta barátoknak is számítanak, Marcell pedig egy korábbi interjúban elárulta, hogy egyszerűen felejthetetlen élmény volt a közös munka:

“Bámulatos volt látni, ahogy felépítette a karaktert, ahogy a váltásokat csinálja a két személyiség között.”

Az új Venomra ráadásul már nem kell sokáig várniuk a hazai rajongóknak, hiszen Andy Serkis rendezése október 14-én érkezik a mozikba.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»