TOP10: Egy Netflix-film most legnépszerűbb a magyar nézők körében (8. hét, 2024)

Eljött a csütörtök, ilyenkor mindig szánunk egy kis időt arra, hogy megnézzük, ti mikre voltatok rákattanva az utóbbi napokban. Ebből aztán összedobunk nektek egy tízes toplistát, amelyen azok a filmek szerepelnek, amikre ti a leginkább kíváncsiak voltatok. Ezúttal egy Netflix-film lett a befutó sok-sok mozifilmet megelőzve.

Az élen ugyanis a Nem kispályás végzett, amely a Netflix nézettségi toplistáján is ott csücsül. Mögötte az ügyeletes horror-vígjáték, a kifejezetten kellemes kritikákat kapott Lisa Frankenstein lett a második, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára A mélység állhatott fel.

Sokan voltak kíváncsiak a Bob Marley: One Love című életrajzi filmre, így lett a negyedik, az ötödik pedig a Napló kisfiamnak. Mögöttük a Marvel ügyeletes gigabukása, a Madame Web a hatodik helyre futott be.

Továbbra is sokakat lázban tart A méhész, így lett a hetedik e listán, míg a Szegény párák a nyolcadik legtöbbet keresett film lett a héten. A kilencedik helyre Mel Gibson thrillere, a Vonalban vagy ért oda, illetve éppen felfért még a toplistára A szertartás is.

#10

61 A szertartás  (2022)

(2)

thriller

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Egy levágott kéz felfedezése egy brüsszeli csatornában arra kényszeríti a belga rendőrt, Kikit, hogy szembenézzen a múltból eredő mély bűntudattal, a sajátjával és az... több»

A búvár Kiki törvényszéki búvárkodásra és holttestek megtalálására szakosodott. Megdolgozott azért, hogy nőként elnyerje az általa vezetett, macsókból álló csapat megbecsülését. Amikor egy kezet halász ki a brüsszeli csatornából, nehéz ügybe csöppen.
#9

67 Vonalban vagy  (2022)

(7)

thriller

Egy műsorvezető fogad egy hívást, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élő adásban megöli a műsorvezető egész családját. Hogy megmentse szeretteit, a... több»

Egy műsorvezető fogad egy hívást, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élő adásban megöli a műsorvezető egész családját. Hogy megmentse szeretteit, a rádiós műsorvezetőnek túlélőjátékot kell játszania, és csak úgy kerülhet ki győztesen, ha kideríti a bűnöző kilétét.
#8

60 Szegény párák  (2023)

(15) (5)

romantikus | sci-fi

Mozikban | Disney+ | Telekom TVGO

Egy fiatal nőt, Bella Baxtert (Emma Stone) a hétköznapinak aligha nevezhető tudós, Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe) visszahozza az életbe. Baxter vezetésével Bella útra kel, hogy... több»

Yorgos Lanthimos új filmje elképesztő történet Bella Baxter fantasztikus fejlődéséről. A fiatal nőt a zseniális elméjű és szokatlan módszereket alkalmazó tudós, Dr. Godwin Baxter hozza vissza az életbe. A férfi védelmét élvezve, Bella vágyik a tudásra. Szomjazza a világ dolgait, így elszökik Duncan Wedderburnnel, a dörzsölt és züllött ügyvéddel, s ketten együtt kontinenseken átívelő, szélsebes kalandra indulnak. Korának előítéleteitől szabadon, Bella roppant iramban fejlődik, hogy szándékának eleget téve kiálljon az egyenlőség és szabadság mellett.
#7

72 A méhész  (2024)

(35) (3)

akció | thriller

Első pillantásra úgy tűnik, hogy Clay teljesen a méhészkedésnek szentelte magát. De amikor a szomszédjától egy telefonos csalás során minden megtakarítását elveszik, majd a... több»

Első pillantásra úgy tűnik, hogy Clay teljesen a méhészkedésnek szentelte magát. De amikor a szomszédjától egy telefonos csalás során minden megtakarítását elveszik, majd a hölgy végső elkeseredésében öngyilkos lesz, a méheinek háttérbe kell szorulnia. Mert Clay most már csak a bosszúra koncentrál. Még akkor is, ha egyesével kell minden érintettel leszámolnia, addig nem is áll le, amíg el nem pusztítja a csalásokért felelős teljes szervezetet. A bosszúhadjárat során azonban hamarosan rájön, hogy a csalók sokkal hatalmasabbak, mint azt kezdetben gondolta. Ám ellenfeleinek is hamarosan fájdalmasan meg kell tanulniuk, hogy nem egy egyszerű méhésszel, hanem egy titokzatos szervezet egykori különleges ügynökével, a Méhészekkel van dolguk...
#6

58 Madame Web  (2024)

(14) (5)

akció | kaland | sci-fi

Telekom TVGO

Ismerd meg egy hősnő születését Cassandra Webb (Dakota Johnson alakítja) személyében, aki mentősként valóban egy hétköznapi hős, és aki New York nyüzsgő utcáin igyekszik... több»

Így születik egy hősnő. Cassandra Webb (Dakota Johnson) a hétköznapok hőse. Mentőautót vezet New Yorkban: az életveszély és az életmentés számára mindennapos. Meg az, hogy folyton rohan, kapkod, az idővel harcol. Azután történik valami. Ami még az ő, mindig váratlan fordulatokat hozó életében is egészen új. És attól kezdve nem ért semmit: Talán gyorsabb lett, mint bármelyik embertársa? Talán a jövőbe lát? Talán egy földöntúli képességekkel rendelkező szuperember vadászik rá? Összekavarodik a világa, úgy érzi, darabokra tört az univerzum. Még szerencse, hogy összeakad néhány vagány, kemény New York-i csajjal, és miközben megpróbálnak életben maradni, együtt deríti ki, hogy mi ez az egész. A Marvel univerzum legtitokzatosabb hősnőjének eredettörténetében a fantasztikus látvány mellett a fantasztikus főszereplőnő-csapat is behálózza a nézőt: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Emma Roberts és a többiek őrült kalandban mutatják meg, mi mindenre képesek.
#5

63 Napló kisfiamnak  (2021)

(2)

dráma

Netflix | Telekom TVGO

Mielőtt Charles Monroe Kinget meggyilkolták volna Bagdadban, egy naplót vezetett fia számára, amelyben igyekezett őt tanácsokkal ellátni arról, miként maradhat tisztességes ember... több»

Mielőtt Charles Monroe Kinget meggyilkolták volna Bagdadban, egy naplót vezetett fia számára, amelyben igyekezett őt tanácsokkal ellátni arról, miként maradhat tisztességes ember a mai világban.
#4

74 Bob Marley: One Love  (2024)

(8) (5)

dráma | életrajzi | zenés

2024-ben a BOB MARLEY ONE LOVE című film végre a nagyvászonra viszi egy olyan ikonikus személyiség inspiráló életét és zenéjét, aki a szeretet és az egység erőteljes... több»

A BOB MARLEY ONE LOVE egy ikon életét és zenéjét ünnepli, aki nemzedékeket inspirált üzenetével, mely a szeretetről és az egységről szól. A mozivásznon először láthatjuk Bob erőteljes történetét, ahogy a hányattatásain felülkerekedve végigjárja forradalmi zenéjének útját. A Marley-család produceri közreműködésével készült alkotást, amelyben a legendás zenészt Kingsley Ben-Adir, a feleségét, Ritát Lashana Lynch alakítja, 2024-ben láthatjuk a mozikban.
#3

53 A mélység  (2023)

(3)

akció | dráma | katasztrófafilm | thriller

Netflix

Friggának, aki a Kiirunavaara bányában biztonsági menedzserként végzett kockázatos munkáját és családi életét próbálja összeegyeztetni, az életéért és szerettei... több»

Friggának, aki a Kiirunavaara bányában biztonsági menedzserként végzett kockázatos munkáját és családi életét próbálja összeegyeztetni, az életéért és szerettei életéért kell küzdenie, amikor a város a bányába kezd omlani.
#2

78 Lisa Frankenstein  (2024)

(7) (3)

fantasy | horror | vígjáték

Telekom TVGO (2024.05.10.)

Az elismert író, Diablo Cody szerelmi története egy meg nem értett tinédzserről és középiskolai szerelméről szól, aki történetesen egy jóképű hulla. Miután egy sor... több»

Ez a rendhagyó romHANTikus vígjáték az elismert forgatókönyvíró, Diablo Cody (Juno, Pszichoszingli, Ördög bújt beléd) legújabb filmje egy félreértett tinédzserről és gimis szerelméről, aki történetesen egy jóképű hulla. Miután a fiú egy sor mókásan borzalmas körülmény összejátszása nyomán életre kel, a pár gyilkos útra indul, hogy rátaláljon a szerelemre, a boldogságra… és néhány hiányzó testrészre.
#1

53 Nem kispályás  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel, váratlanul beleszeret az egyik célpontba, és megtanulja, mi kell ahhoz, hogy az egyszerű pontszerzésből hosszútávú játék legyen.