67% 54 szavazat
Vonalban vagy

Vonalban vagy

On the Line
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
21
Szereplők (21)
4
Képek (4)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás
sptt  
Mel Gibson
Alia Seror-O'Neill

FILMINFÓ

Egy műsorvezető fogad egy hívást, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élő adásban megöli a műsorvezető egész családját. Hogy megmentse szeretteit, a rádiós műsorvezetőnek túlélőjátékot kell játszania, és csak úgy kerülhet ki győztesen, ha kideríti a bűnöző… Több


Forgatókönyvíró: Romuald Boulanger
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.11.03.
 
2024.04.06 Fikatours_blogger

legújabb vélemény

A film első fele rendkívül jól felépített, aztán beindul egy logikátlan macska-egér harc, ami kicsit már fárasztott, de a történet végkimenetele mindenre magyarázatot ad.

0
 
2024.03.05 sptt

Déja vu... Erősen induló film, de aki látta az 1997-ben bemutatott „elődöt”, annak nem lehetett teljesen új minden poén. Ha ez lett volna az első film, amit megnézek, akkor minden valószínűség szerint sokkal jobban tetszett volna. Az utánérzés erősen rontotta a pontszámot – na és az élményt is természetesen. 6/10.

0
 
Tucatfilm jó alakítással

Kiszámíthatóvá válik menet közben, de vélhetőleg azért, mert már sok ilyen filmet csináltak... szóval kicsit sablonos. A végén nem ért semmilyen meglepetés. De a megvalósítás jó lett. Kihozták a színészek, amit ki lehetett hozni a forgatókönyvből és a karakterekből.

0
 
2024.02.17 Tibor397141

Sajnos ilyen filmeket már nem lenne szabad legyártani. Kár, mert szeretem a főszereplőt. Talán a szinkron sem volt az igazi tónus neki. Sajnos gyenge eresztés. Bealudtam rajta, és nem akartam visszatekerni.

0
 
2024.02.15 tibo77

Nem olyan rossz ez

Messze nem annyira rossz, mint amennyire le lett pontozva. Nem Mel Gibson legnagyobb filmje, de szerintem bőven nézhető volt. Vicces volt Arturítót viszontlátni egy mellékszerepben. Én úgy néztem meg, hogy nem tudtam róla semmit, és így azért izgalmas volt.

0