Befutottak az első képek a Rian Johnson rendezésében készülő Tőrbe ejtve folytatásához, amelyeket a fenti galériában meg is tekinthettek.

A folytatás Glass Onion címmel debütált majd, amelynek jelentését egyébként maga a rendező magyarázta el:

“Mindig valami vicceset keresek, amibe Blanc belekapaszkodhat, mint egy metaforába. Ez az egész a kezdetektől fogva nyilvánvaló. Így jött az üveg ötlete, valami, ami világos. Nagyon őszinte leszek. Szó szerint elővettem az iPhone-omat, és rákerestem a zenei könyvtáramban az 'üveg' szóra. Azt gondoltam: ‘Ó, ez egy üvegerőd? Ez egy üvegvár? Egy üvegember?’ Az első, ami feljött, mert nagy Beatles-rajongó vagyok, az 'Glass Onion’ című daluk volt.”

A Tőrbe ejtve 2 világpremierjére a jövő hónapban kerül sor a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon majd október 16-án a BFI London Filmfesztivált zárja. A film december 23-án lesz elérhető a Netflix műsorkínálatában, a későbbiekben pedig a mozikban is debütál.

Johnson rendezésének főszerepeiben Daniel Craig mellett Edward Norton, Ethan Hawke, Kate Hudson, Dave Bautista, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr. és Jessica Henwick lesznek láthatók.

A Tőrbe ejtve 2 szinopszisa egyelőre nem ismert, a közeljövőben viszont várhatóan bővebb hivatalos információval is szolgálhatunk.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Rian Johnson a krimi koronázatlan királynőjének stílusát idéző klasszikus bűnügyi filmmel rukkol elő. A főbb szerepekben olyan díjnyertes filmcsillagok remekelnek, mint Daniel... több»