Túl jó volt Tom Hardy jelenete a Star Wars VIII-ban, ezért kellett törölni (videó)

Minden forgatás egyik utolsó fázisa a vágószobában zajlik, ahol az addig felvett jelenetekből faragnak itt-ott, majd a végeredményt összeállítják egy kerek egésszé. Vagy néha nem annyira kerekké, de ez most mindegy. És bizony ilyenkor néha előfordul, hogy olyan jelenetek is a vágószoba padlóján végzik, amikben akár egy-egy igazi hollywoodi sztár caemója szerepelt.

Így járt a Star Wars: Az utolsó Jedik és a benne egyetlen apró vendégszerepet kapó Tom Hardy is. Őt nem csak azért nem láthattuk a moziban, mert végül ki is vágták a jelenetét. Ha nem így történt volna, akkor sem biztos, hogy a nézők többségének leesett volna, hogy őt látják. A színész ugyanis az egyik rohamosztagost alakította.

De miért is vágták ki a jelenetét és mi történt benne pontosan? A jelenet akkor játszódott volna, amikor Finn és Rose tiszteknek öltözve belopódznak az Első Rend űrhajójára, hogy ott titokban lekapcsolják annak követőrendszerét. Ám egy ponton az egyik rohamosztagos felismeri a tisztnek öltözött Finnt, aki korábban maga is rohamosztagos volt.

Itt úgy tűnt, hogy a páros komoly bajba kerül, ám végül kiderül, hogy az érintett rohamosztagosnak nem esett le, hogy ők immár ellenségként inkognitóban vannak a hajón. Ehelyett gratulál egykori társának az előléptetéshez és még a fenekére is rácsap.

Ezt a bizonyos rohamosztagost alakította Tom Hardy, ám a rendező szerint túl viccesre sikerült a jelenet. És mivel minden eszközzel azon volt, hogy a filmet még feszesebbé és komolyabbá tegye, abban a helyzetben ott nem fért el egy kétségkívül viccesre vett jelenet, amit idelent meg is tudtok nézni.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel... több»