Az Eufória és A csókfülke sztárja, Jacob Elordi (cikkünk galériájában) nemrég arról beszélt, hogy nem érdekli a szuperhősfilmekben való szereplés. 

Elárulta, hogy visszautasította a meghallgatást Superman szerepére a Superman: Legacy című filmben, a szereppel járó hatalmas nyomásra és a film sötétségére hivatkozva. 

"Nos, felkértek egy olvasó castingra a Supermanre" - mondta a GQ-nak. "Erre azonnal azt válaszoltam: 'Nem, köszönöm'. Ez már túl sok. Ez túl sötét nekem."

Végül David Corenswet kapta meg Superman szerepét James Gunn új változatában. 

Bár Elordi csodálja az olyan színészeket, mint Christian Bale és Heath Ledger A sötét lovagban, nem tudja magát elképzelni egy szuperhősfilmben. Inkább olyan filmeket szeretne készíteni, amelyeket ő maga is szívesen nézne, mivel a szuperhősfilmeket általában nem találja izgalmasnak.

A színésze új filmje, a Priscilla, melyben ő alakítja Elvis Presley-t a közelmúltban mutatkozott be az amerikai mozikban.

62 Priscilla  (2023)

dráma | életrajzi | zenés

Amikor a tinédzser Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny) egy partin találkozik Elvis Presley-vel, a férfi, aki máris egy meteorszerű rock 'n' roll szupersztár, a privát pillanatokban... több»