2021.05.13   olvasottság: 16901x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Dwayne Johnson az utóbbi évek egyik legkeresettebb hollywoodi színészévé vált, A Szikla a 2002-es Skorpiókirály főszerepével robbant be a köztudatba, a karrierje pedig azóta töretlennek mondható.

Túlságosan kigyúrta magát Dwayne Johnson, ezért kellett megváltoztatni az új filmjét

Herkules, Halálos iramban: Ötödik sebesség, Felhőkarcoló, Hobbs és Shaw...hosszan lehetne sorolni azokat a filmes sikereket, amelyben szerepet vállalt, azt pedig mondani se kell, hogy Johnson minden egyes produkcióban kirobbanó formában volt.

Ki gondolta volna, hogy ennyi izommal dúsított megjelenés után, épp a színész fizikuma miatt akad el a forgatás. Történetesen az éppen készülő Red Notice-ról van szó, amelynek munkálatai gőzerővel zajlanak.

A helyszínről maga Johnson tett közzé egy fotót az Instagramon, amelyhez meg is jegyezte, hogy az alkata miatt nem fér bele épp az autóba, így a teljes beállítást új kell terveznie a stábnak.

Persze ez legyen a legnagyobb gond, hiszen a Red Notice-ra már a szereposztás miatt is érdemes türelmesen várni, hiszen Johnson mellett Ryan Reynolds, Gal Gadot, Chris Diamantopoulos, Vincenzo Amato, Ritu Arya és Ivan Mbakop is felbukkannak a filmben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

therock (@therock) által megosztott bejegyzés