Túlságosan kigyúrta magát Dwayne Johnson, ezért kellett megváltoztatni az új filmjétA kép forrása: Paramount Pictures

Dwayne Johnson az utóbbi évek egyik legkeresettebb hollywoodi színészévé vált, A Szikla a 2002-es Skorpiókirály főszerepével robbant be a köztudatba, a karrierje pedig azóta töretlennek mondható.

Herkules, Halálos iramban: Ötödik sebesség, Felhőkarcoló, Hobbs és Shaw... hosszan lehetne sorolni azokat a filmes sikereket, amelyben szerepet vállalt, azt pedig mondani se kell, hogy Johnson minden egyes produkcióban kirobbanó formában volt.

Ki gondolta volna, hogy ennyi izommal dúsított megjelenés után, épp a színész fizikuma miatt akad el a forgatás. Történetesen a Netflix tavalyi akcióslégeréről, a Különösen veszélyes bűnözőkről van szó.

A helyszínről maga Johnson tett közzé korábban egy fotót az Instagramon, amelyhez meg is jegyezte, hogy az alkata miatt nem fér bele épp az autóba, így a teljes beállítást újra kellett terveznie a stábnak.

Persze ez legyen a legnagyobb gond, hiszen a Különösen veszélyes bűnözők hatalmas sikert aratott a Netflixen, Johnson mellett Ryan Reynolds és Gal Gadot alakították a főszerepeket.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»