A Távol a világtól hivatalosan is minden idők egyik legnépszerűbb filmje lett a Netflixen, mellette pedig a Griselda Blanco életét feldolgozó-dramatizáló sorozat megy nagyot a streaming nézők közt.

Sam Esmail thrillere már több hete folyamatosan halad az angol nyelvű filmek listáján felfelé, és végül a január 22-30. közötti héten lépte át a küszöböt, az első 52 nap alatt 136,3 millió megtekintéssel a 8. helyen debütált.

Mivel a Netflix most már 91 napos premierablakot használ a címei sikerének mérésére, a filmnek még bőven van ideje, hogy a listán magasabbra betonozza magát.

Mi újság a sorozatok terén?

Szintén a legnépszerűbbek listájára készül betörni A nagy pénzrablás: Berlin, amely az első 31 nap alatt 50,1M megtekintést ért el a Netflixen - ez elég ahhoz, hogy a nem angol nyelvű listán a 10. helyre kerüljön. A Money Heist/A nagy pénzrablás franchise ezzel immár négy helyet foglal el a legnépszerűbbek listáján!

A Berlinnek egyébként még körülbelül egymillió megtekintésre lesz szüksége ahhoz, hogy a legnépszerűbbek listáján a 9. helyre kerüljön, ami szintén könnyen elérhető a hátralévő 60 nap alatt.

A hét nagy nyertese

Ami ezt a hetet illeti, a Griselda volt a tuti befutó. Sofía Vergara legújabb limitált sorozata 20,6 millió megtekintést generált az első napokban, ezzel a hét legnézettebb címe lett, és az angol nyelvű tévés listán is az első helyen végzett. A Netflix szerint a sorozat 89 országban áll az első helyen - ami, valljuk be, igen szép eredmény!

"Hol nézheted"?

Keresd ezt a fület a mafab adatlapon és kattints a Netflix ikonra. Amennyiben van előfizetésd a szolgáltatóhoz, már le is csekkolhatod, miért lett ekkora sikere a valódi Fekete Özvegy sztorijának!

89 Griselda  (2024)

dráma | életrajzi | krimi

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»