Óriásit ment tavaly a Netflixen a Fülig beléd zúgtam, amelyet sokan a streaming óriás egyik legjobb sorozatának kiáltottak ki. A sztori két gimnazista fiú szerelméről szól, akik teljesen más közegből érkeztek és maguk sem gondolták, hogy egymásba szeretnek. A sorozat nagyon jó kritikákat kapott, a nézők is imádták, most pedig itt a folytatás.

A második évadban Charlie és Nick története tovább bonyolódik, mivel Nick még nem coming outolt. Charlie ezen már átesett és nem volt épp kellemes élmény, ezért azt szeretné, ha Nicknek ez jobban sikerülne. Mindeközben barátaik élete sem zajlik egyszerűbben. Tara és Darcy váratlan kihívásokkal néz majd szembe, míg Tao és Elle azt próbálják meg eldönteni, hogy valaha is lehet-e köztük több barátságnál. Mindennek a tipikus gimis hétköznapok adnak keretet: a közelgő vizsgák feszültsége, egy párizsi utazás, bálszervezés és hasonlók.

A Fülig beléd zúgtam második évada a harmadik Alice Oseman-regényen alapul, viszont nem egy az egyben adaptáció. Az epizódok sokkal jobban kibontják majd az eseményeket és új fordulatokat is hozni fognak.

A második évad mától nézhető meg a Netflixen, de a kritikusok már korábban megkapták, hogy időben véleményt formálhassanak róla. Meg is tették, amit a Rotten Tomatoes oldalán százalékos tetszési index mutat. Hogy ez jelenleg hogy áll? Tizenhét értékelés után 100 százalékon…