Úgy tűnik, hogy a rajongók egy része nem lelkesedik az ötletért, hogy a Sárkányok háza első évadának második felében lecserélik a sorozat két főszerepét alakító Milly Alcock és Emily Carey színésznőket.

2022.09.20   olvasottság: 4914x   szerző: csd  

A cselekmény tíz évet ugrik az időben, így Rhaenyra Targaryent a továbbiakban Emma D'Arcy, Alicent Hightowert pedig Olivia Cooke alakítja majd. 

“Azt gondolom, hogy az emberek kevésbé dolgoznák fel a főszereplők újraszereplését, ha nem az évad közepén történne. Nézd meg A koronát, mindenki megérti, hogy két évadonként le kell cserélni a színészeket” - írja az egyik rajongó a Twitteren. 

“Jött, hódított, most pedig elment. A sorozat nem lesz ugyanaz Milly Alcock nélkül” - jegyzi meg egy másik hozzászóló.

Daemon Targaryent alakító Matt Smith az E! Newsnak adott interjújában megjegyezte, hogy Alcock alakítását egyszerűen briliánsnak találta, ugyanakkor fontosnak érzi a döntést a színésznek cseréjéről. “Teljesen más kontextusba helyezi a kort” - tette hozzá Smith.

“Imádtam, mert ugyanaz a karakter volt, de más az energiájuk” - jegyezte meg Paddy Considine, aki Viserys Targaryent alakítja a történetben.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»