Újdonság a Mafab.hu-n! Találd meg az ízlésednek legjobban megfelelő filmet, már kulcsszavak alapján is!

Legújabb funkciónknak köszönhetően ezentúl kulcsszavak (több mint 2000!) alapján is megtalálhatod az érdeklődési körödnek leginkább megfelelő filmeket és sorozatokat, pillanatok alatt. Olvass tovább, mondjuk a részleteket!

Bejött a Mulan, és még több Disney-adaptációra lennél kíváncsi? Végigizgultad a Tenetet, és magával ragadott a neo noir világa, vagy további filmek érdekelnének, ahol a versenyfutás az idővel mozgatja a cselekményt? Rajongsz A keresztapa-ért, és a 40-es évek szervezett bűnözéséről szóló filmekben merülnél el? Netalán rákaptál Ridley Scott új sorozatára, A farkas gyermekeire, és kimondottan olyan filmeket és sorozatokat néznél, melyekben kiemelt szerep jut az androidoknak? Akkor az új funkciónkat imádni fogod! A Mafab.hu-n a cselekményhez kapcsolódó kulcsszavaknak köszönhetően mostantól még könnyebben és gyorsabban találhatod meg az érdeklődési köreidnek leginkább megfelelő filmeket, sorozatokat, ráadásul pillanatok alatt, mindössze egy kattintással.

Egy-egy filmes műfaj (akció, sci-fi, animáció) jó kiindulási pontot jelenthet, ha programot keresel a szabadidőre, de könnyű belátni, hogy bár példának okáért a Csillagok között, az Alien vagy a Wall-E is a sci-fi műfaját erősíti, ezen kívül nem sokban hasonlítanak egymásra. Éppen ezért vezettük be a legújabb fejlesztésünket, melynek lényege, hogy a cselekményhez kapcsolódó, jelenleg több mint kétezer kulcsszó alapján is böngészhess a Magyar Filmadatbázisban. Ha kipróbálnád az új funkciót, elegendő, ha megnyitsz egy tetszőleges film- vagy sorozatadatlapot, és a kulcsszavakat rögtön megtalálod a Tartalom alatt. Ezek bármelyikére kattintva pedig kiszűrjük neked az összes olyan produkciót, melynél ugyanaz az adott kulcsszó szerepel. Egyszerűnek hangzik? Mert az is, próbáld ki Te magad!

Böngéssz, szűrj kulcsszavak alapján és találd meg pillanatok alatt az ízlésednek leginkább megfelelő filmet mostantól még egyszerűbben a Mafab.hu-n!