Újdonságok a héten a Netflixen: Gosling vs. Evans, egy új Jurassic World sztori és mások (június 18-24)

Bár sokan épp a nyaralásukat töltik, manapság ez már nem jelenti azt, hogy esténként lefekvés előtt ne lehetne sorozatokkal vagy filmekkel elütni az időt. A streaming világában ehhez elég egy okostelefon is. És a Netflix ezen a héten sem hagyja cserben az előfizetőket.

Hiszen több érdekes film is debütál a napokban, illetve népszerű sorozatok is megkapják régóta várt folytatásukat. Most összegyűjtöttünk hét új filmet és sorozatot, amelyek ezen a héten debütálnak a legnagyobb streaming-szolgáltató kínálatában.

#7

dráma | fantasy | vígjáték

Netflix

Két ember sorsa váratlan fordulatot vesz, amikor az elhunytak lelke visszatér az élők világába, amit csak "hwanhonsool" néven emlegetnek. több»

Egy új koreai sorozat, amely némi fantasyt hoz a hétköznapokba. A sztori szerint egy nagy hatalmú boszorkány lelke egy vak nő testében reked. Az egyetlen kiút, ha megtalálja egykori mágikus kardját. Ebben egy férfi segítségét kéri. A sorozat látványos akcióval kecsegtet.
#6

66 A szürke ember  (2022)

(26) (5)

akció | thriller

Netflix

Egy Európában élő volt CIA ügynök megpróbálja megmenteni azoknak az életét, akik az ő kilétéről valójában nem is tudnak. több»

Egy vérbeli kémsztori nyitja majd a hétvégét. A szürke ember két egykori CIA-ügynök macska-egér játékáról szól. Miután egyiküket csőbe húzzák, a korábbi ügynök hirtelen maga is célponttá válik, akire a másik legjobb ügynököt állítják rá. Mindez természetesen rengeteg üldözéses jelenetet és izgalmasnak ígérkező akciót jelent.
#5

akció | animáció | kaland

Netflix | TV-ben (Minimax, csütörtök 01:33)

Hat tinédzser egy kalandtáborba jelentkezik Isla Nublarra, azonban a kirándulás csakhamar a túlélésért folyó harcba csap át. Ha ép bőrrel meg akarják úszni a Krétakori... több»

Az őslényekkel teli szigeten rekedt tinik végül el tudtak hajózni, de nem sokkal később egy másik őslényekkel teli szigeten találták magukat, ahol még nagyobb szükség van rájuk. A sorozat talán még sosem volt ennyire izgalmas, hiszen a negyedik évad végén az eddigi legnagyobb váratlan fordulat következett be. Hogyan tovább? Az ötödik évadból kiderül.
#4

83 Virgin River  (2019)

(7) (2)

dráma | romantikus

Netflix

Melinda Monroe nővérként dolgozik egy kisvárosi klinikán. A fiatal nő fokozatosan rájön, hogy a vidéki élet közel sem olyan egyszerű, mint azt korábban gondolta, és saját... több»

Sokak kedvenc sorozata, a Virgin River új évadhoz érkezik. A rajongók régóta várják már a negyedik szezont, mivel a harmadik egy sor olyan felütéssel ért véget, ami ezernyi kérdést vet fel. A válaszokat pedig a negyedik évad rejtheti. 
#3

animáció | vígjáték

Netflix

Egyetlen démon sincs biztonságban, hiszen Bogdan Boner, az alkoholimádó, autodidakta bérelhető ördögűző újabb ötletes, obszcén és halálos tettekkel tér vissza. több»

Rendező: Bartosz Walaszek
Szereplők: Bartosz Walaszek
Nem kicsit beteg animációs sorozat, amelynek főhőse Bogdan Boner, aki autodidakta módon tanulta ki az ördögűzés tudományát. Emberünk azonban egy kicsit alkoholista is, szóval nem egyszerű eset. A sorozat az ő kalandjait mutatja be elég sajátos stílusban.
#2

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

A borzalmas gyilkosságok részleteinek feltárása során az események sűrűjében tartózkodó emberek mesélnek a történtekről. több»

Delhi lakosságának idegeit különösen kegyetlen gyilkosságok borzolják. A sorozat az ezek elkövetője utáni hajszát mutatja be. A sorozatgyilkos nem csak brutálisan megcsonkítja áldozatait, de a rendőrségnek gúnynyos üzeneteket is hagy rajtuk.
#1

74 Live is Life  (2021)

(1)

dráma | vígjáték

Netflix

A felnőtté válás küszöbén álló jóbarátok úgy döntenek, egy utolsó kalandot még megengednek maguknak a nyáron. Felkutatják a varázslatos virágot, ami teljesíti... több»

Egy kedves spanyol vígjátékkal indul a hét. A '80-as években játszódó történet főszereplői olyan tinédzser jóbarátok, akik tudják, hogy hamarosan az élet a szélrózsa minden irányába fogja terelni őket és talán örökre elszakadnak majd egymástól. De előtte még egy utolsó kalandra indulnak közösen: megpróbálnak felkutatni egy legendákban hallott varázslatos virágot, ami állítólag valóra váltja a kívánságokat.