Újdonságok a Netflixen: 10 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (szeptember 12-18)

Hogyan folytatódik a szeptember a Netflixen? A következő lista némi betekintést enged, ahol összeválogattunk 10 premiert a jövő hétről, amelyek izgalmasnak ígérkeznek. A soron következő fimek és sorozatok a weboldalunkról is egy kattintással elérhetőek, természetesen megtekintésükhöz Netflix-előfizetés szükséges.

#10

38 A bátrak  (2022)

(1)

dráma | fantasy | sci-fi

Netflix

Egy fiatal nőként reinkarnálódott, mindenható istennőnek fel kell használnia isteni erejét, hogy megbosszulja nővére halálát, és megvédje családját a pusztulástól. több»

A sorozat a Dél-Afrikai Köztársaságból érkezik a Netflixre, amiben megismerhetünk egy istennőt, aki erejét felhasználva kell, hogy megvédje szeretteit és bosszút álljon nővére gyilkosán.
#9

dráma | vígjáték | zenés

Netflix

Vince, egy kétségbeesett, egykori popsztár története, aki a visszatérésről álmodik. Egy rögtönzött jam session az autista fiatal dobossal, Stevie-vel váratlan barátságot... több»

A filmben megismerhetjük Vince karakterét (Ed Skrein), aki valamikor ismert zenész volt, és a visszatérésről álmodik. Találkozik egy fiatal, autista dobossal, aki újra felébreszti benne az inspirációt, és együtt valami nagyot alkotnak.
#8

dráma | életrajzi | zenés

Netflix

A mexikói zeneikon, Vicente Fernandez szerény körülményekből emelkedett a sztárságba, végül pedig hét évtizeden keresztül maradt a rivaldafényben. több»

Vicente Fernandez nevét mindenki ismerte Mexikóban. Egy sztár és nemzeti ikon története, aki szerény körülmények között nevelkedett, de nem adta fel, amíg elérte, amire vágyott. Az énekes és színész közel 70 éven keresztül Mexikó egyik legismertebb embere volt.
#7

dráma | életrajzi | kaland

Netflix

Miután megmászta a Broad Peak hegyet, Maciej Berbeka megtudja, hogy a csúcsra vezető útja nem volt teljes. 25 évvel később elindul, hogy befejezze, amit elkezdett. több»

Egy hegymászó története, aki 25 évvel később visszatér a csúcsra, hogy befejezze, amit elkezdett.
#6

62 Santo  (2022)

(2)

akció | dráma | krimi

Netflix

Santo egy drogdíler, akinek az arcát soha nem fedték fel. Két rendőrnek, akik a nyomába erednek, meg kell tanulniuk együttműködni, hogy megoldják az ügyet és megőrizzék az... több»

A spanyol sorozat egy klasszikus témát dolgoz fel új köntösben. Két nagyon különböző módszerekkel dolgozó zsarunak meg kell tanulnia összefogni, hogy elkapjanak egy hírhedt drogdílert, akinek még soha senki sem látta az arcát.
#5

81 A ház lelke  (2022)

(1)

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland

Netflix

Két gyermekkori jó barát egy titokzatos tengerre sodródik egy egész lakótömbbel együtt. több»

Hiroyasu Ishida rendezőt leginkább a Rain Town és a Penguin Highway című filmek kapcsán ismerhetjünk. Az új filmje két barátról szól, akik hihetetlen kalandokba keverednek, amikor a lakópark, amelyben élnek, a tengerbe sodródik.
#4

akció | dráma | kaland

Netflix

Természetfeletti tudományok, ellenségeskedés, romantika. Az új évadban is mindenre elszánt tinikkel találkozhatunk, akik az Alfeában tanulják kezelni és tökéletesíteni... több»

Az először 2021 januárjában bemutatásra kerülő Végzet: A Winx Saga a Nickelodeon tündérekről szóló animációs sorozatán alapul. Íme, mire számíthatsz a második évadtól: "Az iskola újra elkezdődött Rosalind harcias vezetése alatt. Ám amikor a tündérek elkezdenek eltűnni az éjszakában, Bloom és az öltönyös társai felfedezik, hogy veszélyes fenyegetés leselkedik az árnyékban. Olyat, amelyet meg kell állítaniuk, mielőtt pusztítást okoz az egész Túlvilágon."
#3

64 Bosszúra készen  (2022)

(7)

vígjáték

Netflix

Drea és Eleanor megegyeznek abban, hogy elintézik egymás zaklatóit, akik pokollá teszik mindennapjaikat. több»

A film Jennifer Kaytin Robinson rendezésében érkezik, a főszerepekben Maya Hawke, Sophie Turner és Paris Berelc láthatóak. A történet szerint két lány - az egyikük egy visszahúzódó "szürke egér", másikuk egy közkedvelt vezéregyéniség - összefog, hogy egyesített erővel szembeszálljanak azokkal, akik pokollá teszik mindennapjaikat.
#2

dráma | romantikus

Netflix

A Hartley High középiskola 20 évvel később. Új barátaival - a kívülállókkal, Quinnivel és Darrennel - Amerie-nek helyre kell hoznia a hírnevét, miközben a szerelem, a szex és... több»

A Szívtipró gimi vadonatúj rebootja Ausztráliából érkezik a Netflixre. Az eredeti sorozat 1994 és 1999 között futott. A tinisorozat több mint 20 év után tér vissza a Hartley High iskola falai közé sok új diákkal, akik a szerelem, a szex és a szívfájdalom között próbálják megtalálni önmagukat.
#1

akció | animáció | kaland

Netflix

Egy utcagyerek története, aki megpróbál túlélni a technológia és a testmódosítások megszállottjainak városában. Mivel mindent elveszíthet, úgy dönt, hogy Edgerunnerként,... több»

A lengyel CD Projekt Red játékstúdió Cyberpunk-játéka alapján készült anime-sorozat kifejezetten a Cyberpunk 2077 szerepjátékban megalkotott világra épül. A japán Trigger stúdió által készített széria egy utcagyerekről szól, aki a technológia és a testmódosítások megszállottjainak városában próbál túlélni a jövőben.